Jeste li spremni? Ovo ljeto očekuju vas paprene cijene parkinga na Makarskoj rivijeri

Podijeli članak:

Ukoliko idete na ljetovanje neizostavan dio je plaćanje parkinga. Ako ste ovo ljeto planirali ići na Makarsku rivijeru, pripremite se i napunite novčanik. Cijene su otišle u nebo.

Makarska

Grad Makarska vrijeme naplate povećava u ljeti, i to od 6 sati do 2 sata iza ponoći. Ljetni period period traje od 1.lipnja do 30.rujna, prenosi bljesak.info

Dakle, u prvoj zoni sat parkiranja ljeti će koštati četiri eura dnevno, dok je do sada sat vremena parkiranja na tom području ljeti koštao cca 2.50 eura. U drugoj zoni sat parkiranja koštat će ljeti 2 eura dnevno. U trećoj zoni, parkiranje će se ljeti po satu plaćati jedan euro ili 12 eura dnevno.

Baška Voda

Općina Baška Voda donijela je odluku o novim cijenama. Cijena jednog sata u prvoj zoni iznosit će u sezoni čak 3,5 eura. Ljetni period traje od 1.lipnja do 30.rujna, a parking se naplaćuje od 7 do 23 sata. U drugoj zoni cijena je 2,5 eura, a u trećoj se naplaćuje 2 eura. Treća zona obuhvaća Dječje selo, Bratuš, Krvavicu, Bast i Topiće.

Tučepi

Ako se odlučite otići u Tučepi i parkirati u centru tj na “Lučici” cijena parkinga iznosi 1,33 eura po satu. Parking se naplaćuje u periodu od 1. lipnja do 31. listopada.

Podgora

Podgora je od ostalih mjesta među jeftinijima. Sat parkinga naplaćuje se 2 eura. U Igranima cijena parkinga po satu iznosi 1. 5 eura.

(Buka)

Podijeli članak:

Drugi su čitali

Pročitajte još članaka

Ko napušta brod jer nije onako kako je zacrtao?

U dva dana video zapis je pregledalo preko 800 tisuća korisnika te mreže, a...

U polju, poviš džamije u rogatičkom selu Žepa, nalazi se misteriozno stablo šljive. Koja...

Sud u Gracu osudio je danas državljanina BiH (35) zbog pokušaja pljačke restorana brze...

Sve su češći nesrećni slučajevi povreda građevinskih radnika, ponekad i sa smrtnim ishodom. Prije...

Bosna i Hercegovina prepustila je svoja prirodna bogatstva koncesionarima koji ih bez kontrole eksploatišu,...