Jasmin Burek poklonio pjesmu rodnom Jajcu

Podijeli članak:

„Stari grade“ novi je singl Jasmina Bureka, koji izlazi pod okriljem izdavačke kuće Hayat Production. Ovo je poklon svom gradu, svojoj domovini Bosni i Hercegovini.

Nakon ljubavnih singlova koje je Burek predstavio publici, sada je došao red na još jedan. Kroz ljepote grada Jajca predstavio je sjećanje na davno prošlu ljubav, a pjesma „Stari grade“ čista je emocijaPonekad je čudno čega se sve uspiješ sjetiti i gdje ti misli odlutaju. To su momenti gdje žive duhovi našeg života. Mali podsjetnici na našu prošlost, sve što je bilo i što je možda moglo biti. S vremena na vrijeme opet tamo zalutamo i sjećamo se onih dobrih trenutaka. Svoju emociju u stih pretočio je Taik Ganić, koji ujedno potpisuje i muziku, dok je za aranžman bio zadužen Mirza Hadžiahmetović.

Singl „Stari grade“ prati spot koji prikazuje sve ljepote rodnog grada poznatog bh. pjevača. Nijedna ljepota nije promakla budnom oku Anisa Mujanovića koji potpisuje režiju spota.

„Stari grade moj, čuvaj sjećanje o njoj. Duboko, tu u srcu mom tebe zovem njenim imenom“ oslikavaju kvalitet i pravu emociju singla za koji se nadamo da će ubrzo pronaći put do svoje publike i istinskih poštovalaca lijepe i kvalitetne pjesme.

 

(slatka-tajna.eu)

 

Podijeli članak:

Drugi su čitali

Pročitajte još članaka

Ma koliko se mi lagali da to nije tako, u Bosni i Hercegovini su...

Slika Pabla Pikasa Buste de femme (Bista žene), koju je naslikao dvije godine prije...

U realnom svijetu stvarno ekonomsko tržište zahtijeva raznovrsnu radnu snagu, piše Večernji list BiH.

Anel Ahmedhodžić rođen je prije 24 godine u Malmeu, a odrastao je u gradskoj...

Na društvenim mrežama korisnici su podijelili snimak odmjeravanja snaga u potezanju konpoca između vojnika...

U kina u BiH 8. juna stiže finski ratni akcioni spektakl smješten u vrijeme...