Search
Close this search box.

Jajce sinoć pjevalo s Crvenom jabukom, a večeras će uz Tomislava Bralića i klapu Intrade

Podijeli članak:

Bend koji već 40 godina suvereno vlada domaćom pop-rock scenom, Crvena jabuka, sinoć je održao koncert za pamćenje na Plivskom vodopadu u Jajcu, u sklopu Kraljevskog festivala zabave.

Koncert je bio svojevrsna retrospektiva svih najvećih hitova ove kultne grupe, a u publici su bili fanovi najrazličitijih generacija. Svi su oni euforično dočekali Žeru i Crvenu jabuku odmah po njihovom izlasku na binu, a atmosfera je bila odlična do samog kraja koncerta.

“Dirlija”, “Tugo nesrećo”, “Nekako s proljeća”, “Volio bih da si tu”, “Tuga, ti i ja”, “Vjetar se vezat ne može”, samo su neki od velikih hitova u kojima je publika sinoć uživala i uz koje su odrasle generacije.

Plivski vodopad u središtu grada Jajca jedan je od dvanaest najljepših na svijetu, a koncertna bina koja je napravljena isključivo za potrebe ljetnih događanja na ovom posebnom mjestu, uz sam vodopad, čini ovu ljetnu pozornicu jedinstvenom u Bosni i Hercegovini ali i šire.

Večeras Tomislav Bralić i klapa Intrade

Nakon sinoćnjeg spektakla uz Crvenu jabuku, večeras na ovu pozornicu stižu istinski velikani dalmatinske klapske pjesme – Tomislav Bralić i klapa Intrade! Na ovaj su koncert, kažu dečki iz klape, dugo čekali, a priznali su i da imaju tremu jer po prvi put pjevaju u Jajcu. Ulaznice za ovaj koncert bile su u susret koncertu vrlo tražene i organizatori očekuju da bi večerašnji koncert mogao biti prava senzacija.

Svi koji još nisu nabavili svoje ulaznice mogu požuriti u Informativni centar Jajce, ili ih kupiti na ulazu, koncert počinje večeras u 21 sat. Kraljevski festival zabave ove se godine u Jajcu održava drugu godinu zaredom, u organizaciji JU “Agencije za kulturno-povijesnu i prirodnu baštinu i razvoj turističkih potencijala grada Jajca” i mostarske agencije Inter Connect.

Podijeli članak:

Drugi su čitali

Pročitajte još članaka

Hrvatsko kulturno društvo Napredak podružnica Jajce objavilo je natječaj za dodjelu Književne nagrade “Nikola...

Danas je u Jajcu, na relaciji Divičani-Kuprešani, održana spektakularna manifestacija 6. Međunarodni auto slalom...

Mišo Banjac, Prijedorčanin koji živi i radi u njemačkom Minhenu, polako gradi svoju muzičku...

Lepa Brena je sinoć u klubu na Krku svojim energičnim nastupom opet pokazala zašto...

Netflix će od 24. jula prestati da nudi podršku za svoju aplikaciju na više...

SK Fight prenosiće u noći sa subote na nedjelju (4.00) UFC reviju u kojoj...