Search
Close this search box.

Jajce: Održana sjednica Predsjedništva Mladeži HDZ-a BiH

Podijeli članak:

U prostorijama HDZ-a BiH u Jajcu jučer je održana VII. redovita sjednica Predsjedništva Mladeži Hrvatske demokratske zajednice BiH na kojoj je glavna tema bila priprema i planiranje aktivnosti za nadolazeće izbore kako u BiH tako i Hrvatskoj
Prije početka sjednice okupljene je pozdravio predsjednik OO Mladeži Jajce, Robert Tokić i uputio srdačne dobrodošlice kolegicama i kolegama.

Na sjednici se razgovaralo o pripremama za sjednicu Središnjeg odbora naše organizacije, kao i pripremama za Okrugli stol koji ćemo organizirati u Sarajevu početkom svibnja, ali i odlazak njihovih članova u posjet Bruxellesu kod zastupnice Željana Zovko.

Članovi Predsjedništva razgovarali su o pripremama za parlamentarne izbore u Republici Hrvatskoj i još jednom iskazali snažnu podršku predsjedniku HDZ – Hrvatska demokratska zajednica Andrej Plenković i nositelju liste u 11. izbornoj jedinici Zvonko Milas. Također, razgovaralo se o izborima za Europski Parlament, kao i predsjedničkim izborima u RH.

Sjednicom je dominirala tema lokalnih izbora u Bosni i Hercegovini i pripremama za iste. Članovi Mladeži i ove izbore bit će zastupljeni kao kandidati još izraženije nego prethodnih izbornih ciklusa.

Mladež će biti snaga Hrvatske demokratske zajednice u svakoj od kampanji, promovirajući ideje i ciljeve koji će unaprijediti prosperitet i boljitak lokalnih zajednica s jedne i druge strane granice.

This slideshow requires JavaScript.

Na jučerašnjoj sjednici predsjedništvo je donijelo odluku o imenovanju članova u zajedničko radno tijelo za provedbu izbora koje će se sastojati od članova naše mladeži i Mladež HDZ.

Podijeli članak:

Drugi su čitali

Pročitajte još članaka

Pred sudom u austrijskom Velsu danas se pojavio državljanin Crne Gore (40) koji se...

Turistički kompleks „Grad sunca“ Rodoljuba Draškovića u Trebinju od početka gradnje je privilegovan jer...

Poslanici u Turskoj u skupštini na dnevnom redu imali i raspravu o tome kako...

Prosječna neto plata u Republici Srpskoj isplaćena u mjesecu martu 2024. godine iznosi 1.394...

Ministar privrede Zeničko-dobojskog Samir Šibonjić sa saradnicima je posjetio kompaniju Mettalon Plast d.o.o Zenica....

Podaci “Polazne studije o ekonomiji brige i njege u Bosni i Hercegovini” koju je...