Jajce Online
JAJCEVIJESTI

Jajce obavijeno tugom: Zauvijek nas je napustila Kristina Ladan

Jajce je obavijeno tugom nakon informacije da je preminula mlada Kristina Ladan, inače medicinska sestra u Općoj bolnici Jajce. Kako smo saznali smrt je zatekla na poslu, danas u poslijepodnevnim satima. Hitnom intervencijom doktora i ostalih medicinara, nažalost nisu je uspjeli reanimirati i vratiti u život.

Svoje slobodno vrijeme naša Kristina odmilja Tina je iskorištavala fotografiranjem kulturnih znamenitosti, te prirodnih ljepota našeg grada. Svojim slikama uljepšavala je uobičajnu jajačku svakodnevicu, ali i isto tako promovira svoj rodni grad Jajce kojeg je neizmjerno voljela.

Tu neraskidivu ljubav prema Jajcu dokazala je napravivši nekoliko hiljada fotografija… Iste te fotografije nalaze se na brojnim stranicama i portalima kako u našoj zemlji tako i van nje.

Jednostavno, više je promovirala druge nego samu sebe!

Njeni brojni prijatelji i rodbina poznaju kao vedru osobu, koja je uvijek bila tu za svakog od njih. Niko ne može vjerovati da je više nema. Falit ćeš Kristina svima nama koji smo s tom radili ili surađivali.

Hvala ti draga Tina što si nam nesebično ustupala svoje fotografije i podržavala rad našeg portala.

Ovim putem upućujemo iskrenu sućut, prije svega ocu Ivi i majci Ljilji, kao i bratu Davoru, svim njenim prijateljima, radnim kolegama te ostaloj obitelji i susjedima.

Čuvat ćemo te zauvijek u našim mislima i srcima. Vrijeme i mjesto sahrane bit će nam naknadno poznato.

 

Zadnju svoju objavu podijelila je neposredno prije nego što će zauvijek napustiti ovaj svijet:

 

(Jajce Online)

Povezane vijesti

Elektroprivreda BiH gradi dvije solarne elektrane u Bugojnu

admin

Hozan: Sretan Svjetski dan učitelja

admin

UPOZNAJTE BIHAMK: Amra Musagić – informator

admin