Jajce: Nastavak sanacije Gradskog groblja ‘Kravlje Kože’

Podijeli članak:

Općina Jajce donijela je odluku o dodjeli ugovora za nastavak sanacije Gradskog groblja Kravlje kože. Nakon provedenog otvorenog postupka javne nabavke, ugovor je dodijeljen tvrtki “MUKIĆ-KOMERC” d.o.o. Jajce.

Konačna cijena radova, utvrđena na osnovu ponude odabranog ponuđača broj 230/23, iznosi 129.069,72 KM s uključenim PDV-om. Ponuđač “MUKIĆ-KOMERC” ocijenjen je kao kvalifikovan, a njegova ponuda bila je najpovoljnija prema kriteriju za dodjelu ugovora, odnosno najniža cijena.

Odluka o dodjeli ugovora objavit će se na web stranici Ugovornog organa: www.opcina-jajce.ba, istovremeno s obavještavanjem svih ponuđača koji su sudjelovali u postupku javne nabavke sukladno Zakonu o javnim nabavkama BiH.

Odabrani ponuđač, “MUKIĆ-KOMERC” d.o.o. Jajce, dužan je dostaviti dodatnu dokumentaciju u roku od 5 dana od primitka odluke. Ukoliko to ne učini, Ugovorni organ će postupiti sukladno zakonskim odredbama.

This slideshow requires JavaScript.

Ova odluka rezultat je transparentnog postupka javne nabavke provedenog od strane Općine Jajce, a odabrani ponuđač ispunio je sve uvjete i kriterije propisane tenderskom dokumentacijom. Sanacija Gradskog groblja Kravlje kože nastavit će se prema planiranim radnjama, a Općina Jajce nastavlja s ulaganjima u poboljšanje infrastrukture i uvjeta života svojih građana.

 

 

(Jajce Online)

Podijeli članak:

Drugi su čitali

Pročitajte još članaka

Građani Rudog ogorčeni su činjenicom da su ostali bez jedine banke, ali i lokalne...

Da građani u BiH loše žive i da im je sve teže preživjeti mjesec,...

Žrtva nasilja u porodici čiji identitet nećemo otkrivati javila se portalu N1 s ciljem...

U sudu u Minhenu danas je održano završno ročište ponovljenog suđenja Srećku S. (64),...

U Bosni i Hercegovini ponovo se dogodio brutalni napad na ženu.

Vozač kamiona iz Bosne i Hercegovine jutros je u blizini Andorfa u Gornjoj Austriji...