‘Jajce je bosansko-hercegovački grad ljepotan i tako će ostati, vječno’

Podijeli članak:

Pročitah danas izjavu ozarenog Marinka Čavare s nekog skupa u Jajcu, čovjeka sa crne američke liste i jednog od ključnih ljudi koji više godina blokiraju Federaciju BiH koji kaže, citiram :”Čestitam dan oslobođenja hrvatskog grada Jajca”.

Poručujem Čavari: Ti dobro znaš da lažeš sam sebe i svoju suludu maštu. Grad Jajce je jedan od najljepših i najautohtonijih gradova u BiH. To je bosansko-hercegovački dragulj koji je svjedok viševjekovnog postojanja bosansko-hercegovačke bogate prošlosti i državnosti.

Ti, Marinko, možeš reći da je Varaždin, Osijek ili bilo koji grad u Republici Hrvatskoj hrvatski grad. U Jajcu Čavara žive Srbi, Hrvati, Bošnjaci i ostali građani i to je jedan od rijetkih gradova u post ratnoj BiH koji je sačuvao multietničnost i multikulturalnost i to, vas Čavara, iz nacionalnih stranaka najviše boli i nervira.

Želim da vas podsjetim da je Čavara Marinko skup sa potpredsjednicom Federacije Melikom Mahmutbegović prije neki dan imao zajednički predizborni skup kroz tzv. “šumarijadu” gdje su se uz muziku, piće i hektolitre alkohola trošili narodni novac, i onako zagrljeni i ushićeni dijelili novac svojim glasačima za podršku na predstojećim izborima.

Umjesto da bude skinut sa svih lista, jer je na crnoj američkoj listi on zavađa narode i građane Jajca i halucinira, te mašta da je Jajce hrvatski grad.

Jajce je bosansko-hercegovački grad ljepotan i tako će ostati, vječno, napisao je Zukan Helez.

Podijeli članak:

Drugi su čitali

Pročitajte još članaka

Kada tražimo smještaj na putovanju, bazen će često biti razlog koji će nekom mjestu...

Ko napušta brod jer nije onako kako je zacrtao?

U dva dana video zapis je pregledalo preko 800 tisuća korisnika te mreže, a...

U polju, poviš džamije u rogatičkom selu Žepa, nalazi se misteriozno stablo šljive. Koja...

Sud u Gracu osudio je danas državljanina BiH (35) zbog pokušaja pljačke restorana brze...

Sve su češći nesrećni slučajevi povreda građevinskih radnika, ponekad i sa smrtnim ishodom. Prije...