Jajce: Fortići osvojili svoju prvu titulu!

Škola malog nogometa “Fortis” Jajce bila je domaćin završnice Futsal zimske lige SBK za uzrast U-10 2010/2011. godište. Plasman u završnicu osigurale su po dvije najbolje ekipe iz grupa “A” i “B”.

U prvoj polufinalnoj utakmici naši mali nogometaši snage su odmjerili protiv iskusne ekipe Sport Prevent Bugojno (P) i nakon uzbudljive i neizvjesne utakmice slavili rezultatom 4:1, dok je prolaz u finale u drugom susretu današnjeg 1/2  finala osigurala starija ekipa Sport “Prevent” (N) Bugojno uvjerljivom pobjedom (7:1) nad ekipom ŠN Univerzalac Donji Vakuf.

Naši Fortići su u finalu zaigrali zaista hrabro i borbeno, nizale su se prilike na obje strane, ali vratari su danas opravdali povjerenje svojih trenera i izvrsnim obranama zaključali svoja vrata.

Na posljetku, nakon odigrana oba poluvremena rezultat je bio (0:0) i tek u produžetku utakmice naši malonogometaši uspijevaju savladati raspoloženog golmana gostiju te sigurno privesti utakmicu kraju. Slavlje je moglo početi, Fortići su osvojili svoju prvu titulu!

Nakon što su u kategorijama U-12 i U-16 osigurali Play off te osvojili 2. mjesto sa U-16, današnjim danom su zaokružili više nego uspješnu proteklu Futsal sezonu.

Rezultati današnjih susreta:

1/2- ŠMN Fortis Jajce – Sport Prevent (P) (4:1)
1/2- Sport Prevent (N) – ŠN Univerzalac (7:1)

Za 3.mjesto:
– Sport Prevent (P) – ŠN Univerzalac (1:0)

Finale:
– ŠMN Fortis Jajce – Sport Prev. (0:0) *(1:0)p

 

 

(Jajce Online)