Jajčanin napravio muški duet koji puno obećava

Podijeli članak:

Jajce je oduvijek bilo rasadnik izuzetnih pjevača i muzičkih stvaraoca, a svoj raskošni talenat prezentiraju širom svijeta. Jedan takav s jajačkom adresom je i Josip Štrkalj, mladi tekstopisac i muzički producent koji je ostvario suradnju s brojnim pjevačima u našem regionu, piše Jajce Online.

Nakon njegove zadnje suradnje s Igorom Cukrovom i Darijom Zlatić, za njegove usluge su se zainteresirali i Ivan Turković i Robert Slat.

– Zadovoljan sam finalnim rezultatom, momci su uradili super posao. Pjesma će definitivno ostaviti traga i neće ostati neprimijećena. Cilj nam je bio napraviti kvalitetnu folk numeru, mislim da smo uspjeli, publika će svakako na kraju odlučiti, rekao je Josip Štrkalj,

Štrkalj je za pjesmu “Ona” uradio tekst, muziku i aranžman.

– Zanimljivo će biti možda ljudima da je pjesma nastala oko 2 sata poslije ponoći za manje od 10 minuta. Kad se poklope energije i kad pjevač zna što hoće sve je lakše. Dalje planiramo uraditi još par pjesama do kraja godine – nadam se. A sto se mene osobno tiče bit će dosta toga novog, radi se i priprema još par projekata o kojima ćete znati vise kad za to dođe vrijeme, rekao je.

 

Pjesma za je kratko vrijeme pobrala simpatije publike, a samim izvođačima gode pozitivne kritike koje će im biti dodatni vjetar.

– Prve reakcije publike su fenomenalne, dobili smo dosta pozitivnih kritika, to nam samo daje vjetar u leđa da nastavimo dalje u ovom smjeru i da ponudimo još kvalitetnog sadržaja u skorijem vremenu, kazao je Ivan Turković (23), koji je pored pjevačke karijere predan u poslovima IT sektora u Stuttgartu.

Pjesma je urađena u folk maniru i po odrednicama tog muzičkog pravca. U samoj izvedbi dominantni su zvuci harmonike, a ovaj muški duet sasvim sigurno puno obećava da će postati veliki hit.

– Pjesma nas je kupila na prvu, te bi zahvalio Josipu Štrkalju kao autoru i producentu na odličnoj suradnji.
Bilo je izazovno snimiti pjesmu i spot zbog korone, potrajalo je duže ali nama ništa nije problem jer se dajemo maksimalno za naše ljude koji nas podržavaju i prate. Pjesma je u folk maniru, bogatog aranžmana i naravno ljubavnog teksta. A uskoro spremamo i još dosta toga novog. rekao je Robert Šlat (28) pjevač  i financijski savjetnik sa zagrebačkom adresom.

 

 

(Jajce Online)

Podijeli članak:

Drugi su čitali

Pročitajte još članaka

Slika Pabla Pikasa Buste de femme (Bista žene), koju je naslikao dvije godine prije...

U realnom svijetu stvarno ekonomsko tržište zahtijeva raznovrsnu radnu snagu, piše Večernji list BiH.

Anel Ahmedhodžić rođen je prije 24 godine u Malmeu, a odrastao je u gradskoj...

Na društvenim mrežama korisnici su podijelili snimak odmjeravanja snaga u potezanju konpoca između vojnika...

U kina u BiH 8. juna stiže finski ratni akcioni spektakl smješten u vrijeme...

Samo četiri sata nakon što ste pojeli orahe ili popili orahovo ulje, poboljšali su...