Search
Close this search box.

Jajčanin Albino snimio duet s Milicom Pavlović

Podijeli članak:

Milica Pavlović publici je poklonila novi album “Posesivna”, a sudeći prema reakcijama publike Senjorita Milica ponovno je nadmašila sama sebe

Sve pripreme oko albuma Milica je držala u tajnosti te publici predstavila 12 novih pjesama popraćenih videospotovima. “Posesivna”, “15ica”, “Ne Dam Krevet”, “Nema Žene”, “After Kod Milice”, “Mala S Himalaja”, “Šećeru”, “Tačno Tako”, “Striptizete”, “Provereno”, “Riba De Luxe”, “Suzo”, nazivi su singlova koji za manje od 24 sata broje više stotina tisuća pregleda.

Da Milica itekako ulaže u svoju glazbu svjedoči i činjenica da je na sud javnosti stavila 12 videospotova koji pršte od kreativnosti, glamura i izdašnih kostima.

‘Šećeru’ je prva od dvije kolaboracije na ovom albumu između Milice i mladog producenta Stjepana Jelice poznatijeg kao Albina. On se i u performansu pojavljuje na ekranu iza Milice kao njen ‘larger than life’ partner u pjesmi a njemu je ona u centru pažnje – zajedno su vizuelno ‘u slatkom moru oblaka’ ili ‘na sedmom nebu’.

 

Podsjećamo, Stjepan je rođen u Jajcu, gdje je završio osnovnu muzičku školu. Nakon završetka osnovne muzičke škole, upisuje srednju muzičku školu Jakov Gotovac u Novom Travniku. Nakon završetka odlazi u Mostar i tamo upisuje Muzičku akademiju koju trenutno pohađa. Ljubav prema muzici gaji još iz mlađih dana, a kao producent, instrumentalista i beat maker radi od 2012. godine. Na početku svoje karijere, bavio se izradom autorskih matrica, muzičkih podloga i aranžmana za brojne zvijezde s područja bivše Jugoslavije.

Milica je na albumu “Posesivna” radila s još i s Vladom Uzelcem, Fivosom, Ljiljom Jorgovanović, Cobijem, Draganom Brajovićem Brajom, Sašom Lazićem, dok se na albumu nalazi i pjesma koju potpisuje pokojna Marina Tucaković zajedno sa svojim sinom Laćom.

 

 

(Jajce Online)

Podijeli članak:

Drugi su čitali

Pročitajte još članaka