Jajački ‘ThermoFLUX’ predstavio se na sajmu u Mostaru

Podijeli članak:

U periodu od 2. do 6. svibnja, kompanija ThermoFLUX imala je zadovoljstvo sudjelovati na 24. Međunarodnom sajmu gospodarstva u Mostaru.

Ovaj sajam, koji je jedna od najvažnijih sajamskih manifestacija u Bosni i Hercegovini, okupio je preko 700 izlagača iz 30 država, uključujući neke od najjačih tvrtki iz Izraela, koji je bio ovogodišnji partner sajma.

Sajam je imao za cilj ulaganje u budućnost Bosne i Hercegovine kroz jačanje gospodarstva, ekonomije i partnerskih odnosa s različitim međunarodnim korporacijama. ThermoFLUX je s ponosom predstavio svoje inovativne tehnologije grijanja i hlađenja na izložbenom prostoru. Svojim sudjelovanjem, tvrtka je pridonijela širenju znanja o energetski učinkovitim rješenjima koja mogu unaprijediti kvalitetu života i smanjiti utjecaj na okoliš.

Posjetitelji sajma imali su priliku upoznati se s ThermoFLUX-ovim proizvodima i uslugama te dobiti detaljnije informacije o prednostima korištenja njihovih tehnologija. Tim stručnjaka iz kompanije bio je prisutan kako bi odgovorio na pitanja, pružio savjete i demonstrirao funkcionalnost proizvoda.

– Zadovoljstvo nam je bilo biti dio ovogodišnje priče na Mostarskom sajmu gospodarstva. Imali smo priliku družiti se s brojnim posjetiteljima, razmijeniti iskustva i predstaviti naše inovativne tehnologije grijanja i hlađenja, poručili su iz ThermoFLUX-a.

ThermoFLUX je tvrtka koja se ističe svojim inovativnim pristupom i tehnološkim rješenjima na području grijanja i hlađenja. Njihovi proizvodi nude visoku učinkovitost, energetsku uštedu i udobnost za korisnike.

(Jajce Online)

Podijeli članak:

Drugi su čitali

Pročitajte još članaka

Jedan od gorućih problema u Bosni i Hercegovini je i trgovina ljudima. Potvrdio je...

Radnici DM-a više nemaju najveće plaće. Prestigao ih trgovački lanac s prosječnom plaćom od...

Tešanjska privreda iza sebe ima još jednu sjajnu godinu. Većina vodećih kompanija dodatno je...

“FUBAR” je nova serija na Netflixovoj platformi koja je za samo nekoliko dana imala...

Penzionerka iz Minhena (79) nedavno je doživjela neobičnu avanturu nakon svog odmora u turskoj...

– Zaokružite datum u svom kalendaru – napisao je Safet Sarajlić, poznati aktivista, najavljujući...