Jajački protojerej Samardžić: Mir Božiji, Hristos se rodi!

Bratoljubivo Vam upućujem čestitke za sveradosne Praznike Rođenja po ploti Gospoda i Boga i Spasa našega Isusa Hrista, uz molitvene želje da ih proslavite u zdravlju u duhovnom raspoloženju, a novo 2021. ljeto blagosti Gospodnje da Vam protekne u znaku božićnjeg blagoslova i radosti i napredak svih i svega u slavu Bogomladenca Hrista.

Ovogodišnji Božić nam dolazi skromniji zbog pandemije, provešćemo ga tiše i bez mnogo vidljive radosti, ali iskoristimo tu tišinu da obnovimo porodične veze, da se posvetimo jedni drugima iskreno i istinito, da bismo shvatili da postojimo samo onda kada se možemo ogledati u očima svojih bližnjih.

Takav Božić nam treba, takvom se Božiću radujmo, jer se i Bogomladenac rodio u tišini Vitlejemske pećine, ali je Njegov silazak u svijet bio ispunjen ljubavlju prema čovjeku i svemu stvorenom.

U ime te neiskazane Ljubavi Hristove, koja je smisao našega postojanja, svima vama želim mirne i ljubavlju ispunjene časove praznika Rođenja Hristovog, pozdravljam Vas radosnim pozdravom;

Mir Božiji! Hristos se rodi!

SVEŠTENIK JAJAČKI PROTOJEREJ MILADIN SAMARDŽIĆ

(Jajce Online)