Search
Close this search box.

Jajački plesači zabljesnuli na plesnom festivalu u Dubrovniku

Podijeli članak:

Ovog vikenda, Dubrovnik je bio domaćin spektakularnog događaja – Svjetskog plesnog prvenstva u artističkim plesovima, zajedno s Plesnim festivalom Dubrovnik Ekstravaganza, u organizaciji agencije DALMATIA AETERNA doo. U predivnom okruženju hotela Valamar “Lacroma”, preko 700 plesača iz cijelog svijeta okupilo se kako bi pokazalo svoj talent i strast prema plesu.

Sudci ovog prestižnog događaja bili su Marko Ciboci, Dejan Brkić, Gordana Oreščanin, Romy De Vos, Nermin Kočan, Mojca Horvat, Martina Fortuna, Maria Rosa Carretta, Marina Mihelčić, Tanja Čolević i Aleksandar Boškov.

Natjecanje je bilo izuzetno uzbudljivo, ali su se izdvojili plesni klubovi iz kraljevskog grada Jajca.

Plesni klub LDF Jajce istaknuo se osvajanjem čak četiri medalje – 2 zlata, 1 srebro i 1 bronzu. Ana Pastir i Andreas Tokić, članovi kluba, osvojili su prvo mjesto u kategoriji Open group children i Latin Show duo seniori, što je iznimno veliki uspjeh. Dodatno, klub je osvojio drugo mjesto u kategoriji MTV commercial group junior, te treće mjesto u kategoriji MTV commercial solo children, čime su pokazali izniman talent i raznolikost svojih plesača.

Lara Heganović Zahirović, trenerica u ovom klubu, zahvalila se sponzorima, roditeljima i naravno, svojim plesačima na fantastičnim rezultatima.

– Veliki uspjeh za naš klub predstavlja ulazak našeg Latin show dua seniora, Ane Pastir i Andreasa Tokića, u Grand galu – izabrani su među najboljih deset koreografija. Želim zahvaliti svim sponzorima, roditeljima, ali posebno mojim plesačima, izjavila je kratko Lara Heganović Zahirović.

This slideshow requires JavaScript.

Drugi klub iz Jajca, Rekreativno plesni centar “Zumba”, također je ostvario izvanredan uspjeh osvojivši zlatnu medalju u kategoriji Fitness Dance formacija juniori.

Predstavili su se s koreografijom koja je obuhvatala čak 18 izvođača.

Trenerica Amra Đubo istaknula je zahvalnost jajčkim firmama i Općinama Jajce i Dobretići.

– Dubrovnikom su se vijorile zastave jajačkih firmi (tvrtki), kao i grbovi Općine Jajce i Općine Dobretići. Na simboličan način zahvalili smo im što su podržali odlazak Rekreativno-plesnog centra Zumba na Balkansko prvenstvo prošle godine, kao i jučerašnji događaj u Dubrovniku, istaknula je trenerica Amra Đubo.

This slideshow requires JavaScript.

Ovi izvanredni rezultati ne samo da su donijeli radost u Jajce, već su i pokazali da talenat i upornost mogu dovesti do velikih uspjeha, čak i iz malih mjesta. Plesni klubovi LDF Jajce i Rekreativno plesni centar “Zumba” zaslužuju čestitke za svoje impresivne nastupe na ovom prestižnom međunarodnom natjecanju.

 

 

(Jajce Online)

Podijeli članak:

Drugi su čitali

Pročitajte još članaka

Turistički kompleks „Grad sunca“ Rodoljuba Draškovića u Trebinju od početka gradnje je privilegovan jer...

Poslanici u Turskoj u skupštini na dnevnom redu imali i raspravu o tome kako...

Prosječna neto plata u Republici Srpskoj isplaćena u mjesecu martu 2024. godine iznosi 1.394...

Ministar privrede Zeničko-dobojskog Samir Šibonjić sa saradnicima je posjetio kompaniju Mettalon Plast d.o.o Zenica....

Podaci “Polazne studije o ekonomiji brige i njege u Bosni i Hercegovini” koju je...

Nezavisna zastupnica u Skupštini Kantona Sarajevo Arijana Memić podnijela je na današnjoj sjednici inicijativu...