Jajački plesači osvojili osam medalja u Vitezu

Podijeli članak:

Jajački plesači ostvarili su izvanredne rezultate na nedavno održanom 14. Dance Festu u Vitezu. Ovaj festival plesa okupio je oko 1.000 natjecateljica iz 30 plesnih organizacija iz Bosne i Hercegovine i regije, prikazujući širok spektar plesnih stilova. Pod vodstvom trenerice Lare Heganović Zahirović, Jajački plesači su se istaknuli svojim talentom i postigli zavidne rezultate, piše Jajce Online.

Jajački plesači osvojili su čak šest prvih mjesta, pokazujući iznimnu vještinu i predanost. Prvo mjesto u kategoriji Latino male grupe odraslih zasluženo je pripalo Jajačkim plesačima. Također, Freestyle grupa djece 1 također je osvojila prvo mjesto. Posebno treba istaknuti pojedinačne izvedbe koje su bile iznimne. Dalia Pačavar je osvojila prvo mjesto u kategoriji MTV solo mini, dok je Leona Gilić trijumfirala u kategorijama Dance fitness solo djece 1 i Dance fitness trio djece 1, zajedno s Emom Kubat i Dalia Pačavar. Iva Burić je također postigla izniman uspjeh u kategoriji Freestyle solo djece 1 osvojivši prvo mjesto.

Osim prvih mjesta, Jajački plesači su također osvojili dva druga mjesta. U kategoriji Open grupe djece 2 osvojili su drugo mjesto, dok je Iva Burić zauzela drugo mjesto u kategoriji MTV solo djece 1. Ema Kubat je doprinijela uspjehu tima osvojivši peto mjesto u kategoriji Open solo djece 1.

Vraćajući se u Jajce puni dojmova, lijepih uspomena i novih ideja, Jajački plesači su ponosno predstavljali svoj grad na Dance Festu. Vitez se pokazao kao izvrstan domaćin, pružajući potrebnu podršku i stvarajući ugodnu atmosferu tijekom cijelog natjecanja. Sva odličja koja su jajački plesači donijeli kući predstavljaju uspjeh i ponos ne samo za njih, već i za cijeli Plesni klub “LDF Jajce”.

Tunir koji se održao u Vitezu ujedno je i bio zadnji u ovoj plesnoj sezoni

 

 

(Jajce Online)

Podijeli članak:

Drugi su čitali

Pročitajte još članaka

Memorandum o razumijevanju u cilju očuvanja, razvoja i promocije na domaćem i međunarodnom tržištu...

Policijski službenici Federalne uprave policije u saradnji s Ministarstvom unutrašnjih poslova Srednjobosanskog kantona, a...

Red Sea Film Festival u Saudijskoj Arabiji  započeo je svoje treće izdanje, a na...

Reprezentacija.ba kao partner Sofascore donosi statističke podatke bh. internacionalaca za mjesec novembar.

Rijetki su roditelji koji se nisu susreli sa situacijom u kojoj njihovo dijete želi...

Udruženje lektora Republike Srpske bira riječ koja je obilježila 2023. godinu. Pozivaju i građane...