Search
Close this search box.

Iznenađujuća reklama za Oscare: Voditelj ceremonije ismijao najveći propust Akademije

Podijeli članak:

ABC je objavio prvi promotivni video za predstojeću dodjelu Oscara, a u njoj se pojavljuje voditelj ceremonije Jimmy Kimmel te ekipa filma “Barbie” gdje su prilično direktno ismijali Akademiju filmskih umjetnosti i nauka.

U reklami glume Ryan Gosling, America Ferrera i Kate McKinnon koji su ostvarili uloge u filmu “Barbie”, a u iznenađujućem maniru reklama direktno poziva Akademiju da je odbacila rediteljicu filma “Barbie” Gretu Gerwig u utrci za najbolju režiju.

Ovakva odluka se smatra najšokantnijim propustom Akademije, zajedno sa zvijezdom istog filma – Margot Robbie koja nije uspjela ući u trku za najbolju glumicu.

U videu Kimmel traži savjet čudne Barbie (McKinnon) kako bi smislila kako doći do Oscara. Njihovo putovanje vodi ih kroz “Openheimerov” set, gde Kimmel dobija priliku da se podsmijava prijatelju Mattu Damonu.

Ferrera isporučuje vlastitu verziju svog čuvenog Barbie monologa i na kraju nabraja sve razloge zašto je domaćin dodjele Oscara najgori posao u Hollywoodu.

Gosling, također nominovan za Oscara ove godine, tada se pojavljuje noseći Kenovu duksericu s kapuljačom “I Am Kenough”.

Kada Ferrera obavijesti Goslinga da Gerwig nije nominovana za najbolju rediteljicu, on vrišti od užasa. Ferrera, McKinnon i Kimmel potom se priključuju vrištanju.

Dodjela Oscara ove godine održat će se 10. marta.

Podijeli članak:

Drugi su čitali

Pročitajte još članaka

Pred sudom u austrijskom Velsu danas se pojavio državljanin Crne Gore (40) koji se...

Turistički kompleks „Grad sunca“ Rodoljuba Draškovića u Trebinju od početka gradnje je privilegovan jer...

Poslanici u Turskoj u skupštini na dnevnom redu imali i raspravu o tome kako...

Prosječna neto plata u Republici Srpskoj isplaćena u mjesecu martu 2024. godine iznosi 1.394...

Ministar privrede Zeničko-dobojskog Samir Šibonjić sa saradnicima je posjetio kompaniju Mettalon Plast d.o.o Zenica....

Podaci “Polazne studije o ekonomiji brige i njege u Bosni i Hercegovini” koju je...