Isak o vožnji helikopterom: Jesam ga koristio, snimao se i snimat ću se i dalje

Podijeli članak:

Ministar unutrašnjih poslova FBiH Ramo Isak gostovao je na tuzlanskom Kanalu 21, gdje odgovarao na brojna pitanja koja se tiču sigurnosti i borbe protiv kriminala, izazovima sa kojima se FUP susreće, ko se treba bojati Rame Isaka…

Osvrnuo se i na kritike zbog vožnje službenim helikopterom, u kojem je tada bio i njegov sin federalni zastupnik Arnel Isak. Podsjećamo, snimak je postao viralan na društvenim mrežama.

– Tada smo imali sastanak s jednom ambasadom, kada je bio famozni let o kojem su mediji malo previše pisali, gdje smo dogovarali, znate da smo napokon donijeli odluku o jedinstvenoj uniformi na teritoiji FBiH. To je jedan projekat koji je skup, koji su svi željeli, ali nisu uspjeli, ja sam sa mojim timom za 100 dana to uspio, donijeli smo odluku prošla je jednoglasno na Vladi, a trebala su se obezbijediti sredstva – rekao je Isak.

 

Ministar je dodao da su on i njegov tim tada imali sastanak s ambasadama na kojima su dogovorali obezbjeđivanje sredstava kojima će se uniforme kupiti.

– Tada sam ja bio u Srebrenici iz Srebrenice sam se morao vratiti da bi stigao na sastanak i koristio se helikopter. Šta je poenta? Snimao sam se? Jesam se snimao i snimat ću se i dalje i snimat ću naše specijalce. Ja jasno kažem jesam i hoću. Pa treba da pokažemo da na ovom dijelu Federacije ima neko ko ima hrabrosti da lupi šakom o sto i kaže ne može tako – ide tako. O mom radu govori ovih 100 dana.

Podijeli članak:

Drugi su čitali

Pročitajte još članaka

Reporteri skopske Televizije Telma otkrili su i mjesto gdje je zakopan Panče Žežovski, ubijeni...

Ljekar trebinjskog Doma zdravlja Aleksandar Babić izgubio je bitku za život. Priča o doktoru...

Memorandum o razumijevanju u cilju očuvanja, razvoja i promocije na domaćem i međunarodnom tržištu...

Policijski službenici Federalne uprave policije u saradnji s Ministarstvom unutrašnjih poslova Srednjobosanskog kantona, a...

Red Sea Film Festival u Saudijskoj Arabiji  započeo je svoje treće izdanje, a na...

Reprezentacija.ba kao partner Sofascore donosi statističke podatke bh. internacionalaca za mjesec novembar.