Iduće sedmmice bit će smanjen dotok vode u Malo Plivsko jezero

Podijeli članak:

“Iz JP „Elektroprivreda HZ HB“ d.d. Mostar, Organizacijska jedinica Proizvodnja električne energije HE – Sliv „Vrbas“ Jajce, obavještavaju građane o geodetskom snimanju cjevovoda i pregrade na Okruglom jezeru.

Naime, JP „Elektroprivreda HZ HB“ d.d. Mostar ima obavezu vršiti tehničko promatranje cjevovoda i pregrade Okruglog jezera i okolnog terena. Ove aktivnosti bit će obavljene 25. svibnja 2022. godine (srijeda). Kako bi se osigurali nesmetani uvjeti rada i snizila razina vode u Okruglom jezeru, dotok vode iz Velikog Plivskog jezera u Malo plivsko jezero bit će smanjen i prilagođen uvjetima za snimanje u periodu od ponedjeljka 23. svibnja 2022. godine u večernjim satima do srijede, 25. svibnja 2022. godine do 15 sati.

Iz tih razloga doći će i do znatnog smanjenja protoka vode na lokalitetu mlinčića. Protok vode kroz korito Plive nizvodno od Okruglog jezera bit će nepromijenjen, naveli su za Jajce Online.

Podijeli članak:

Drugi su čitali

Pročitajte još članaka

Memorandum o razumijevanju u cilju očuvanja, razvoja i promocije na domaćem i međunarodnom tržištu...

Policijski službenici Federalne uprave policije u saradnji s Ministarstvom unutrašnjih poslova Srednjobosanskog kantona, a...

Red Sea Film Festival u Saudijskoj Arabiji  započeo je svoje treće izdanje, a na...

Reprezentacija.ba kao partner Sofascore donosi statističke podatke bh. internacionalaca za mjesec novembar.

Rijetki su roditelji koji se nisu susreli sa situacijom u kojoj njihovo dijete želi...

Udruženje lektora Republike Srpske bira riječ koja je obilježila 2023. godinu. Pozivaju i građane...