Search
Close this search box.

Iduće sedmmice bit će smanjen dotok vode u Malo Plivsko jezero

Podijeli članak:

“Iz JP „Elektroprivreda HZ HB“ d.d. Mostar, Organizacijska jedinica Proizvodnja električne energije HE – Sliv „Vrbas“ Jajce, obavještavaju građane o geodetskom snimanju cjevovoda i pregrade na Okruglom jezeru.

Naime, JP „Elektroprivreda HZ HB“ d.d. Mostar ima obavezu vršiti tehničko promatranje cjevovoda i pregrade Okruglog jezera i okolnog terena. Ove aktivnosti bit će obavljene 25. svibnja 2022. godine (srijeda). Kako bi se osigurali nesmetani uvjeti rada i snizila razina vode u Okruglom jezeru, dotok vode iz Velikog Plivskog jezera u Malo plivsko jezero bit će smanjen i prilagođen uvjetima za snimanje u periodu od ponedjeljka 23. svibnja 2022. godine u večernjim satima do srijede, 25. svibnja 2022. godine do 15 sati.

Iz tih razloga doći će i do znatnog smanjenja protoka vode na lokalitetu mlinčića. Protok vode kroz korito Plive nizvodno od Okruglog jezera bit će nepromijenjen, naveli su za Jajce Online.

Podijeli članak:

Drugi su čitali

Pročitajte još članaka

Prema Izvještaju State Departmenta o trgovini ljudima za 2023. godinu Bosna i Hercegovina (BiH)...

Čini se da je postalo ustaljena praksa to da se u svakom izbornom ciklusu...

U vremenu ekonomskih neizvijesnosti i rapidnih promjena na tržištu, pitanje u šta uložiti novac...

Hrvatska nogometna reprezentacija remizirala je protiv Italije u u posljednjem trećem kolu grupe B,...

Proteklog vikenda, članice Ženskog odbojkaškog kluba “Jajce-Nansen” priredile su svečanost u Gradskoj sportskoj dvorani...

Fudbaleri Hrvatske odigrali su neriješeno sa Italijom 1:1 u posljednjem kolu grupne faze Evropskog...