Search
Close this search box.

I Jajce će imati svog predstavnika: Kadović se plasirao na završnicu ‘Darts Point Lige’ u Zagrebu

Podijeli članak:

Luka Kadović, član Pikado kluba “Hawkeye” iz Jajca, uspio se kvalificirati za završnicu Darts Point Lige u Zagrebu. Kadović je zauzeo drugo mjesto u Bosni i Hercegovini, osiguravajući svoje mjesto među najboljim pikadistima regije, piše Jajce Online.

Darts Point Liga u steel klasičnom pikadu okuplja po četiri najbolja igrača iz BiH, Hrvatske, Srbije i Slovenije, nudeći vrhunsku konkurenciju i uzbuđenje za ljubitelje pikada diljem Balkana. Četvero najboljih iz svake države plasirali su se za završnicu koja će se održati u Zagrebu, a među njima je i Kadović.

Članovi Pikado kluba “Hawkeye” s ponosom podržavaju Luku u njegovom poduhvatu te mu žele puno sreće među najboljim pikadistima Balkana. S obzirom na svoj talent i predanost, Kadović ima priliku za impresivan rezultat na završnici.

Završnica Darts Point Lige u Zagrebu bit će prilika za nadmetanje i pokazivanje vrhunskih pikado vještina. Svi ljubitelji pikada s nestrpljenjem iščekuju ovaj događaj, dok se Kadović i ostali kvalificirani igrači pripremaju za izazove koji ih očekuju.

Pikado klub “Hawkeye” poziva sve navijače da pruže podršku Luki Kadoviću u njegovom nastupu na završnici Darts Point Lige u Zagrebu te mu želi mnogo uspjeha i sreće u nadolazećem natjecanju.

 

 

(Jajce Online)

Podijeli članak:

Drugi su čitali

Pročitajte još članaka

Kod Kladnja je došlo do saobraćajne nezgoda u kojoj su povrede zadobile dvije žene,...

Vrh planine Nemrut jedno je od najljepših mjesta u Turskoj za posmatranje izlaska i...

se tiče prognoze za neki naredni period, nisu nikako optimistične što se tiče proizvođačima...

Miralem Pjanić (34) je u razgovoru za talijanski Corriere dello Sport otkrio da je...

Prosječna mjesečna isplaćena neto plaća po zaposlenom za veljaču 2024. u Federaciji BiH iznosila...

U evidencijama zavoda i službi za zapošljavanje u BiH početkom marta bilo je 338.528...