Search
Close this search box.

Hvarska tajna: Jedna od najljepših otočnih plaža, koju od gužvi i turista čuva makadam

Podijeli članak:

Razlog zbog kojeg Lučišća, okružena visokim stijenama, i ljeti čuva svoj mir je u tome što se do nje dolazi makadamom ili brodicom, a kako biste bili sigurni da ćete moći uživati u tišini, dođite što ranije.

U svojem portfelju otok Hvar krije brojne lijepe plaže, a na popisu najljepših nađe se Vrboska, Dubovica, Zaraće, Gromin Dolac, Mekićevica, Veliki pokrvenik, Daria, Feronija, Jagodna, Mala Stiniva, Nika… No odlučite li posjetiti taj mirisni otok usred sezone, veliki su izgledi da ćete se pomučiti prije nego što pronađete idealno mjesto za svoj ručnik.

Oni sretnici koji imaju kakvog lokalca koji će im došapnuti za mirne uvalice o kojima se ne može puno saznati ni guglajući lakše će pronaći svoj komadić mira s pogledom na tirkizno plavetnilo. Jedna od takvih plaža sakrila se nedaleko od Svete Nedelje.

Šljunčanu ljepoticu posjećuju oni koji traže mir, miris zelenila i pogled na veliko plavetnilo. Razlog zbog kojeg Lučišća, okružena visokim stijenama, i ljeti čuva svoj mir je u tome što se do nje dolazi makadamom ili brodicom, a kako biste bili sigurni da ćete moći uživati u tišini, dođite što ranije. Ponesite i masku za ronjenje jer je podmorje bogato, a naići ćete i na izvor ispod površine. Kako izgleda plaža, pogledajte u videu.

(punkufer.hr)

Podijeli članak:

Drugi su čitali

Pročitajte još članaka

Nekadašnji hrvatski košarkaš Damjan Rudež, koji je od 2014. do 2017. godine nastupao u...

Generalna skupština Ujedinjenih nacija usvojila je danas rezolucijuo Srebrenici.

Uprkos brojnim upozorenjima nadležnih institucija iz godine u godinu o tome šta se sve...

Nova studija je otkrila da navike spavanja mogu biti rani znak potencijalnog lupusa.

Proizvodnja cigareta nekada je zahtijevala tehnologiju koja je bila smještena samo u velikim fabrikama....

Slovenija će produžiti kontrole na granici s Hrvatskom i Mađarskom za još šest mjeseci,...