Hurricane uskoro predstavljaju novu pjesmu za Evroviziju

Grupa Hurricane, prošlogodišnja pobjednica Beovizije, predstavljaće Srbiju i ove godine na Pjesmi Evrovizije. Obožavaoci takmičenja prošle godine pjevali su Hasta la vista i navijali za našu grupu, a sada neće moći da zaborave još jednu riječ na španskom jeziku – Loco Loco biće pjesma Srbije za Evroviziju 2021. godine.

Veliki zadatak imao je tim koji ove godine radi pjesmu, jer je pjesma Hasta la vista postala regionalni hit i favorit među evrovizijskim fanovima, uz više od 24 miliona pregleda na Jutjubu samo na zvaničnom kanalu grupe.

Loco Loco se priprema u studiju od prošle godine, a u toku su finalni detalji na kojima radi ovogodišnji autorski dvojac Nemanja Antonić i Darko Dimitrov. Sanja Vučić, kao i prošle godine, autor je teksta.

Jedan od najpoznatijih muzičkih producenata sa ovih prostora, Darko Dimitrov, priključio se timu Srbije. Na početku razgovora za RTS, kroz osmijeh prvo izgovara da želimo da postignemo prvo mjesto.

Darko poručuje da “koncept koji Srbija predstavlja ove godine Evropi jeste evrovizijska pjesma, ali ne samo to – pjesma je klupska i moderna, spremna za radio-stanice širom Evrope. Nemanja je napravio nevjerovatne evrovizijske elemente, i to je dobro, akcenat je i na pjevanju i na igranju, što znači da pjesma ispunjava kriterijume i publike, i stručnog žirija”.

Nemanja Antonić je autor prošlogodišnje pobjedničke pjesme na Beoviziji. Navodi da je “rad na ovakvoj pjesmi projekat koji se radi u fazama, i to je suština cijelog timskog rada. Od grupe Hurricane se očekuje određeni format, što ćemo i realizovati, ali sa idejom da ostavimo još bolji utisak i još hitičniju pesmu”.

Premijera pjesme i spota grupe Hurricane za Pjesmu Evrovizije 2021. godine očekuje nas početkom marta.