Hrvat razveselio mališana: Prvi se zaustavio i pokazao veliko srce

Podijeli članak:

S prvim danom septembra završio je ljetni prijelazni rok u Ligama petice, a na žalost Hajdukovih navijača Ivan Perišić je ostao u Tottenhamu.

Vatreni je velika želja splitskog kluba, no bilo je posve jasno da se puno toga mora poklopiti da već ovog ljeta osvane u bijelom dresu i pomogne Bijelima u lovu na šampionsku titulu. Ugovor sa Spursima vrijedi mu do ljeta iduće godine, no veliki je problem njegova visoka plata koja iznosi 6 miliona eura godišnje.

Ako bi uspio postići dogovor s predsjednikom Danielom Levyjem oko iznosa koji bi mu Tottenham isplatio za sporazumni raskid ugovora, Perišić bi dobio slobodne papire i na Poljudu bi ga dočekali raširenih ruku.

Na to će navijači morati pričekati još neko vrijeme, Perišić nije u prvim planovima trenera Anglea Postecoglua, no zato dobiva sve veću minutažu ulaskom s klupe. Pokazao je da se na njega itekako može računati, upisao je i prvu asistenciju, ali i osvojio srca navijača Tottenhama.

Naime, londonski je klub objavio simpatičnu snimku na Instagramu na kojoj se može vidjeti kako je Vatreni razveselio mališana koji navija za Spurse.

Prvi se zaustavio, razmijenio koju riječ s dječakom, a uskoro su se pojavili ostali prvotimci i fotografirali s njim. Bila je to prekrasna uspomena za dječaka koju ću vjerojatno pamtiti do kraja života.

Popularni Perija se trenutno nalazi s hrvatskom nogometnom reprezentacijom, koja se sprema za ogled protiv Latvije na Rujevici u sklopu kvalifikacija za Euro 2024.

Podijeli članak:

Drugi su čitali

Pročitajte još članaka

U ponedjeljak 2. listopada 2023. godine u Velikoj dvorani općine Jajce održana je Izvještajna...

Nekadašnji bosanskohercegovački nogometni reprezentativac Senad Lulić gostovao je u italijanskom podcastu Croquetas gdje je...

Informaciju da Agencija za lijekove ubrzava legalizaciju kanabisa u medicinske svrhe objavio je na...

Pluralizam i demokratija u strankama? Da, ali ne u BIH. Predsjednici stranaka uglavnom se...

Marko I. (45) pomogao je Mirnesi S. (42) da ukrade 1,25 miliona eura od...

Svako spuštanje cijena u vrijeme kontinuiranih poskupljenja je dobro došlo. No, koliko će ono...