Hotel ‘Premium’ Jajce traži nove članove tima za turističku sezonu

Podijeli članak:

Hotel “Premium” Jajce, traži nove članove tima kako bi udovoljio povećanju posla tijekom nadolazeće turističke sezone. Hotel je objavio otvoreni poziv za zapošljavanje sobarica i recepcionara/ki.

S obzirom na sve veći broj gostiju koji dolaze u Jajce, hotel “Premium” se želi osigurati da njegovi klijenti dobiju vrhunsku uslugu i zadovoljstvo tijekom svog boravka. U skladu s tim, hotel je odlučio proširiti svoj tim sobarica i recepcionara/ki kako bi mogao pružiti brigu o gostima na najvišoj razini.

Za prijavu na ove pozicije, zainteresirani kandidati mogu poslati svoj životopis i motivacijsko pismo na e-mail: premium-hotel@hotmail.com ili kontaktirati hotel putem telefona na broj 063/121-778.

Menadžement hotela pažljivo pregledati sve prijave i odabrati kandidate koji najbolje odgovaraju postavljenim zahtjevima.

Oglas za zapošljavanje ostaje otvoren sve dok se ne popune sva tražena radna mjesta. Hotel “Premium” Jajce ohrabruje sve zainteresirane da se prijave što prije kako bi imali priliku postati dio njihovog uspješnog tima i iskoristiti ovu izvanrednu priliku za razvoj karijere u ugostiteljstvu.

Podsjećamo, hotel “Premium” Jajce je novoizgrađeni objekat koji se nalazi u ulici Pijavice 14 u Jajcu. Pri izgradnji hotela vodilo se računa o kvaliteti materijala i njegovoj ugradnji. Iako je objekat novogradnja, samu uslugu u njemu pružaju ljudi koji su dugi niz godina u ugostiteljstvu. Profesionalnosti, ljubaznosti i dobre usluge sigurno Vam neće nedostajati kao gostu našeg hotela.

Hotel je smješten na pristupačnoj lokaciji blizu centra grada, ali isto tako nudi blizinu Plivskih jezera. Samom pristupačnošću, svakom gostu je omogućena posjeta najljepšim kulturno-historijskim i prirodnim bogatstvima grada Jajca.

(Jajce Online)

Podijeli članak:

Drugi su čitali

Pročitajte još članaka

Protekli vikend održana je Velika nagrada Monaka, a najbolje vozače Formule 1 pratili je...

U posljednje vrijeme naša reprezentacija je iz dijaspore dobila nekoliko kvalitetnih igrača (Dedić, Gazibegović,...

U okviru projekta “Dani cirkularne ekonomije 2023.” , a kojeg implementira Centar za obrazovanje...

NK GOŠK iz Gabele i FK Krupa u regularnom dijelu sezone Prve lige FBiH...

Ministar unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo Admir Katica govorio je za Klix.ba o sigurnosnoj situaciji...

Samo u protekle četiri godine našu zemlju napustilo je šest i po hiljada profesionalnih...