Search
Close this search box.

Horor u Njemackoj: Tinejdžerka iz BiH oteta i silovana

Podijeli članak:

Tinejdžerka (15) iz Bosne i Hercegovine sinoć je u pratnji roditelja prijavila otmicu i silovanje, a prema njenim riječima, osumnjičeni su bili maskirani, ali su govorili njemački sa arapskim akcentom.

U prijavi stoji da je tinejdžerka u podne, posle škole stajala na autobuskoj stanici u Kranefeldštrase kada joj je prišao bijeli kombi. Iz kombija su izašli maskirani muškarci koji su je uvukli u kombi i odvezli u nepoznatom pravcu.

Dalje, u prijavi se navodi da su je odvezli u kuću na nepoznatoj lokaciji, gdje su je i silovali.

Nakon nekog vremena, kombijem su je odvezli u Esen i izbacili u Holeštrase. Prema njenom svjedočenju, otmičari su bili obučeni u crno i na glavi su imali balaklave. Ono što je primijetila jeste da su govorili njemački, ali sa arapskim akcentom. Takođe, ono čega se sjeća jeste da su brzo vozili te da su nekoliko puta mogli da izazovu sudar. To je potvrdio i portparol policije koji je rekao da su drugi vozači na ovoj ruti primijetili bijeli kombi koji vozi van svih ograničenja. Navodno, registarska tablica kombija je “CUX – HH” ili “CUX – HK”.

Kako prenosi Bild, žrtva je još uvijek pod utiskom svega što se desilo zbog čega nije mogla da odgovori na sva pitanja inspektora tokom saslušanja. Takođe, policija traga za svim mogućim svjedocima koji su bili na autobuskoj stanici Horst ili one koji su vidjeli bijeli kombi u Esenu ili Gelzenkirhenu.

Podijeli članak:

Drugi su čitali

Pročitajte još članaka

Most na Koridoru 5C, koji povezuje BiH s Evropskom unijom, koncem avgusta ili početkom...

Političari u BiH se ponašaju kao da smo bogati poput Švajcarske, a ne da...

Danas u našoj zemlji sunčano vrijeme uz umjeren porast naoblake tokom dana. Poslije podne...

Najnovije rangiranje QS World University Rankings: Europe 2025, koje obuhvaća 684 sveučilišta iz 40...

Bosna i Hercegovina bogata je rudom litijuma na čak sedam potencijalnih lokacija. Neka istraživanja...

Policijske snage Donje Austrije uhapsili su tročlanu bandu iz Srbije koja već više od...