Hajrović i zvanično otpisan, Menalo na pripremama sa Dinamom, Gojak čeka u Sarajevu

Dinamo Zagreb će odraditi pripreme u Moravskim Toplicama, a na iste nije otputovao bosanskohercegovački fudbaler Izet Hajrović.

Dinamo Zagreb će odraditi pripreme u Moravskim Toplicama, a na iste nije otputovao bosanskohercegovački fudbaler Izet Hajrović.

Trener Damir Krznar na pripreme je poveo 30 igrača, a tako je i zvanično otpisao Hajrovića, o čemu se pisalo proteklih dana.

Na pripremama sa Modrim je i Luka, reprezentativac Bosne i Hercegovine, koji je u protekloj sezoni boravi na posudbi u redovima Rijeke.

Amer Gojak će definitivno u narednoj sezoni igrati za Dinamo, međutim on još uvijek u Sarajevu čeka dogovor Torina i kluba sa Maksimira.

Torino nije dao svoju suglasnost da se priključi pripremama Dinama, s obzirom na to da je Gojak njihov igrač do 30. juna kada mu ističe posudba.

Priliku da se dokaže na pripremama u redovima Dinama ima i golman Dino Horkaš, bivši član mostarskog Zrinjskog.

Na pripreme su otputovali:

Danijel Zagorac, Ivan Nevistić, Nikola Čavlina, Daniel Štefulj, Stefan Milić, Rasmus Lauritsen, Komnen Andrić, Lovro Majer, Sandro Kulenović, Lirim Kastrati, Marko Tolić, Mario Ćuže, Josip Mišić, Kevin Theophile-Catherine, Petar Stojanović, Marko Bulat, Josip Šutalo, Bartol Franjić, Dino Perić, Luka Menalo, Iyayi Atiemwen, Dario Špikić, Duje Čop, Kristijan Jakić, Francois Moubandje, Niko Janković, Martin Baturina, Ivan Šaranić, Anton Jakov Vasilj, Dinko Horkaš.

KOMENTARI