Hajduk doveo proslavljenog hrvatskog golmana: Biće uzor našim mladim igračima

Iskusni čuvar mreže Danijel Subašić (36) vratio se u Hajduk. Potpisao je Subašić jučer ugovor s Bilima do ljeta 2023. godine i uzeo dres s brojem 1.

Iskusni čuvar mreže Danijel Subašić (36) vratio se u Hajduk. Potpisao je Subašić jučer ugovor s Bilima do ljeta 2023. godine i uzeo dres s brojem 1.

Proslavljeni hrvatski golman bio je bez kluba od 2020. nakon što je otišao iz francuskog Monaca.

“S Danijelom smo dobili iskusnog vratara, našeg nekadašnjeg igrača i kapitena, koji će biti uzor našim mladim igračima, ali i velika podrška iskusnijima. Josip Posavec se ozlijedio i na njega nećemo moći računati sljedeća tri mjeseca. Odmah smo reagirali i doveli golmana koji će svojim bogatim iskustvom te izraženim pobjedničkim mentalitetom imati veliki utjecaj na svlačionicu te je odličan izbor za drugog golmana. Subašić je cijelu svoju karijeru branio na najvišoj fudbalskoj razini, predstavlja igrački autoritet, a imat će nemjerljiv utjecaj na razvoj naših mladih golmana”, rekao je nakon potpisa ugovora Hajdukov sportski direktor Mindaugas Nikoličius.

Poslije Subašića, danas je Hajduk predstavio još jedno pojačanje i potvrdio velike ambicije u novoj sezoni.

Za Hajduk je potpisao Dario Melnjak, povremeni reprezentativac Hrvatske, koji je potpisao do kraja sezone, a u ugovoru je i opcija produženja istog za još dvije godine.

Melnjak je ranije nastupao za Domžale, Lokeren, Neftchi, Slaven Belupo i Rizespor.

KOMENTARI