Gradonačelnik Zenice Fuad Kasumović uputio saučešće porodicama poginulih mladića

Gradonačelnik Zenice Fuad Kasumović uputio je iskreno saučešće porodicama mladića poginulih u saobraćajnoj nesreći koja se sinoć dogodila na putu M-17. Podsjetimo, poginula su dvojica 19-godišnjaka i jedna 22-godišnjak, dok se ljekari bore za život 17-godišnjaku.

“Iskreno saučešće porodicama stradalih mladića koji su živote izgubili u sinoćnjoj tragediji na putu M-17 u Jelini kod Zenice. Da Allah dž.š. porodicama olakša i podari sabura u teškoj situaciji koja ih je zadesila, te da ove teške, bolom i nenadoknadivim gubitkom dane olakša, a mladiće, čiji životi su prerano ugašeni, uvede u Džennet. Vozačima, posebno mladima, apel da budu oprezni, savjesni i ne brže od života! Neko vas voli, a vaši najmiliji čekaju na kućnom pragu”, kazao je Kasumović.

Tragedija se dogodila sinoć oko 22 sata kada su se direktno sudarili teretno i putničko vozilo. Poginuli su Nermin Kamerić (22), Ajdin Tahić (19) i Ajdin Grahić (19). Nezir Memčić se bori za život. U Begovom Hanu danas je žalost, prenosi “Novi“.

Izvor: haber.ba