Glavni imam posjetio ministra Domića i direktora Lončara

Podijeli članak:

U institucijama se u mjesecima januaru i februaru vrše analize i svode računi iz prethodne godine. Jasno se procijene rad i zalaganje zaposlenih, nivo uspjeha institucije, prepoznaju prijatelji i uoče osporavatelji projekata i procesa.
Pomoć i podrška projektima u teškom periodu kroz koji prolazi zajednica i država općenito uvijek je značajna, znakovita i dobrodošla i oni koji je ponude i realizuju zaslužuju ličnu, službenu, ali i javnu zahvalu.

Za pomoć i podršku projektima Medžlisa Islamske zajednice Jajce, za pomoć i podršku Igraonici Emina u 2021. godini, te za finansijsku podršku štampanja Medžlisovih izdanja, danas je glavni imam MIZ Jajce, Zehrudin-ef. Hadžić, uručio zahvalnicu ministru Ministarstva obrazovanja, nauke, mladih, kulture i sporta SBK, Bojanu Domiću.

Za podršku projekta zapošljavanja i plaćanje PiO/MiO na godišnjem nivou novouposlenima u Igraonici Emina i MIZ Jajce zahvalnicu je primio direktor Zavoda za zapošljavanje u SBK, Željko Lončar.

Priznanja za pomoć i podršku u radu Medžlisa Islamske zajednice Jajce zaslužnim pojedincima će biti uručene tokom Skupštine Medžlisa najavljene za subotu, 12. februara 2022.godine, a zahvalnice premijeru vlade SBK, Tahiru Lendi i šefu Odjela za mekteb i mlade Rijaseta IZ u BiH, dr. Enesu Svraki u skorom periodu, nakon Skupštine.

 

 

(MIZ Jajce)

Podijeli članak:

Drugi su čitali

Pročitajte još članaka

Slavni glumac Serhio Kalderon preminuo je u 77. godini. Holivudska zvijezda, poznat po svom...

Osnovna ogledna škola Vladislav Ribnikar će ostati škola, odlučila je danas Vlada Srbije.

Reprezentativcu Bosne i Hercegovine Anelu Ahmedhodžiću od danas je dodatno skočila vrijednost na specijaliziranom...

Za srijedu, 7.6.2023. godine, zakazana je 16. redovna sjednica Općinskog vijeća Jajce. Sjednica će...

Povodom Svjetskog dana zaštite životne sredine, Općina Jajce, uz podršku Misije OSCE-a u BiH...

Adnan Spahić, brat mlade doktorice Azre Spahić, koja je u petak, 26. maja, smrtno...