Forbes počinje sa radom u Bosni i Hercegovini 14. novembra

Podijeli članak:

United Media sa ponosom najavljuje pokretanje pet licenciranih digitalnih izdanja renomiranog svjetskog biznis magazina FORBES od 14. novembra. Novi sajtovi će biti pokrenuti u Bosni i Hercegovini, Srbiji, Crnoj Gori, Hrvatskoj i Sloveniji

FORBES, kao globalni autoritet u oblasti poslovnih i ekonomskih informacija, ima duboko ukorjenjenu tradiciju u informisanju poslovnih lidera širom svijeta.

Nove platforme će biti izvor relevantnih informacija, ali i inspiracije za one koji donose odluke i oblikuju ekonomsku stvarnost u Adriatik regionu.

Čitaoci će imati pristup originalnim FORBES sadržajima na svom jeziku ali i ekskluzivne priče o ljudima iz ovog regiona koji iniciraju promjene, transformišu poslovanje i ostvaruju značajan uticaj u društvu.

Portale će voditi iskusni urednici i novinari koji će se pobrinuti da lokalni sadržaj bude jedinstven i prilagođen potrebama publike. FORBES će biti ključni akter u promociji regionalnih dostignuća, istraživanju inovacija i davanju glasa liderima i poduzetnicima koji oblikuju budućnost ovih tržišta.

Sa prisustvom u više od 70 zemalja, FORBES je sinonim za vrhunsko ekonomsko novinarstvo i izuzetno razumijevanje globalnog poslovnog okruženja.

Pokretanje digitalnih izdanja u Bosni i Hercegovini, Srbiji, Hrvatskoj, Sloveniji i Crnoj Gori predstavlja važan korak u približavanju prestižnog, svjetskog izvora informacija lokalnom poslovnom kontekstu.

Duže od jednog vijeka, FORBES je brend koji inspiriše, edukuje i podstiče na akciju. Pruža dubinske uvide u svijet biznisa, ekonomije, investicija i inovacija. Istražuje uspješne poduzetnike, analizira globalne i lokalne trendove, i kreira priče koje motivišu i oblikuju lidere širom svijeta.

Lansiranjem pet licenciranih FORBES izdanja u Adriatik regionu otvaramo vrata za nove prilike i uvjereni smo da će nove platforme unaprijediti način na koji se prate poslovne vijesti.

Kroz partnerstvo sa FORBES-om, kompanija United Media koja posluje u okviru United Grupe, učvršćuje poziciju medijskog lidera u jugoistočnoj Europi. Kompanija u svom portfoliju ima više od 120 medija: 60 televizija, 40 portala kao i radio stanice i štampana izdanja.

Posluje u osam zemalja i zapošljava 4.200 ljudi.

 

 

(N1)

Podijeli članak:

Drugi su čitali

Pročitajte još članaka

Krađa sapuna i olovaka iz hotela djeluje bezazleno za brojne goste, međutim, neki od...

Ryanair je prošle sedmice najavio uvođenje letova za Sarajevo iz pet evropskih gradova počevši...

U subotu, 9. prosinca, restoran Gastro Globus u Zagrebu bit će poprište svečane donatorske...

Konkretni koraci prema suspenziji izgradnje hidroelektrane (HE) “Ulog”, raskidanju koncesijskih ugovora za planirani projekt...

Federalno ministarstvo rada i socijalne politike (FMRSP) ističe da je kreirana privremena lista domaćinstava...

Okružni sud u Banjaluci osudio je Vladimira Čančara, specijalistu ginekologije i akušerstva iz Univerzitetske...