FK Radnik o povredama, ali i rasporedu: Nakon Zrinjskog, stiže nam čudnovati Željezničar

Fudbaleri Radnika poraženi su od Borca u 22. kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine, ali se igrači nastavljaju spremati za obaveze i borbu za opstanak.

Fudbaleri Radnika poraženi su od Borca u 22. kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine, ali se igrači nastavljaju spremati za obaveze i borbu za opstanak.

Bijeljinski klub će, sasvim je izvjesno, do samog finiša sezone voditi grčevitu borbu za opstanak. Ono što nije dobro po Darka Nestorovića, jesu povrede.

Tako su iz Radnika saopštili kako su trenutno povrijeđeni Saša Novaković, Faruk Gogić i Miladin Filipović, dok su za naredni period upitni Velibor Đurić, Matej Jelić i Nedim Mekić.

Iz bijeljinskog kluba u posljednje vrijeme navikli smo na zanimljiva saopštenja i objave, a jedna takva veže se i za težak raspored na startu trećeg dijela sezone.

“Nakon banjalučke konfuzije i poraza, Plavi orkestar se okreće pripremama za revanše s timovima s kojima je odigrao posljednje mečeve drugog kruga. Dakle, čeka nas Velež u Mostaru, a zatim dolazi Borac u Bijeljinu, a poslije njih opet put u Mostar – Zapad gdje će Zrinjski predstavljati ozbiljnu prepreku, a onda u Bijeljinu dolazi, ove godine čudnovati Željezničar! Uz težak raspored stigli su i problemi sa povredama i kartonima”, saopšteno je na zvaničnoj stranici FK Radnik.

Nakon banjalučke konfuzije i poraza, “Plavi orkestar” okreće se pripremama za revanše timovima s kojima je odigrao…

Posted by Fudbalski klub Radnik Bijeljina-zvanicna stranica on Wednesday, 17 March 2021

KOMENTARI