Emotivno oproštajno slavlje u JPU Dječji vrtić ‘Bare’: Završna priredba vrtićkih maturanata i ispraćaj predškolaca

Podijeli članak:

U predivnom ambijentu dvorišta JPU Dječji vrtić ‘Bare’ u Jajcu, održana je nedavno završna priredba koja je označila oproštaj vrtićkih maturanata od svog vrtića. Uz izvođenje igrokaza pod nazivom “Veseli torbačić”, recitacije, pjesme i ples, 29 predškolaca je na svečan način ispratilo svoje vrtićke dane.

Svjesni smo da su ovi mališani tokom svog boravka u vrtiću sklopili mnoga prijateljstva i stvorili lijepe uspomene. Uz svoje odgajateljice, proveli su mnogo ugodnih zajedničkih trenutaka, te s nadom vjerujemo da će te uspomene nositi sa sobom i u budućnosti.

Ravnateljica vrtića Brankica Jakešević, u uvodnom govoru srdačno je pozdravila djecu, njihove roditelje, goste, čika ‘Kemu’ i kolektiv JPU Dječji vrtić ‘Bare’. Emotivnim obraćanjem, ravnateljica je izrazila svoje želje za uspjehom na njihovom daljnjem životnom putu, te ih potaknula da slijede svoje snove. Također, zahvalila je roditeljima na njihovoj podršci i povjerenju koje su im pružili kako bi sudjelovali u odgoju i obrazovanju njihove djece.

Kako se priredba bližila kraju, roditelji vrtićkih maturanata su uručili poklone zahvalnosti, a svi prisutni su nastavili druženje u dvorištu vrtića uz ukusne slastice. Uz veselje i osjećaj ponosa, roditelji su svojim gestom željeli izraziti zahvalnost za sve što su djeca naučila i doživjela tokom svog boravka u vrtiću.

Također, 14. lipnja 2023. godine, oprostili su se od sedmero predškolaca koji su završili obavezni program predškolskog odgoja i obrazovanja u godini pred polazak u školu, a koji nisu bili obuhvaćeni drugim programima predškolskog odgoja i obrazovanja. Ti mladi polaznici su se predstavili recitacijama i pjesmama pred brojnim prijateljima iz vrtića, kao i pred svojim roditeljima, bakama i djedovima.

– Našim vrtićkim maturantima i predškolcima želimo sretan polazak u školu. Njihov put nastavlja se u novom okruženju, gdje će stjecati nova znanja i iskusiti nove avanture. Vjerujemo da su ovi mališani spremni za nove izazove i da će pokazati svoju radoznalost, kreativnost i ljubav prema učenju. JPU Dječji vrtić ‘Bare’ ostaje mjesto koje će s ponosom pratiti napredak svojih bivših polaznika. Njihovi odgajatelji i odgajateljice, zajedno s ravnateljicom vrtića, s veseljem će pratiti njihov rast i razvoj te biti uvijek tu kao podrška i oslonac, rekli su iz JPU Dječji vrtić ‘Bare’.

Ova završna priredba i ispraćaj vrtićkih maturanata i predškolaca iz JPU Dječji vrtić ‘Bare’ predstavlja važan trenutak u njihovim životima. To je trenutak kada se sjetimo koliko su brzo odrasli i koliko su postigli tijekom svog boravka u vrtiću. Svjedočiti njihovom rastu i svjedočiti njihovom oproštaju je nešto što će ostati duboko urezano u sjećanjima svih prisutnih.

JPU Dječji vrtić ‘Bare’ zahvaljuje svima koji su bili dio ove predivne priredbe i ispraćaja.

– Hvala djeci na njihovoj nevjerojatnoj energiji i talentima, roditeljima na povjerenju i podršci, te svim djelatnicima vrtića na njihovom predanom radu i brizi o djeci. Sretan put, dragi vrtićki maturanti i predškolci! Neka vam svaki korak bude ispunjen radošću, uspjehom i ljubavlju, poručili su.

 

 

(Jajce Online)

Podijeli članak:

Drugi su čitali

Pročitajte još članaka

Krađa sapuna i olovaka iz hotela djeluje bezazleno za brojne goste, međutim, neki od...

Ryanair je prošle sedmice najavio uvođenje letova za Sarajevo iz pet evropskih gradova počevši...

U subotu, 9. prosinca, restoran Gastro Globus u Zagrebu bit će poprište svečane donatorske...

Konkretni koraci prema suspenziji izgradnje hidroelektrane (HE) “Ulog”, raskidanju koncesijskih ugovora za planirani projekt...

Federalno ministarstvo rada i socijalne politike (FMRSP) ističe da je kreirana privremena lista domaćinstava...

Okružni sud u Banjaluci osudio je Vladimira Čančara, specijalistu ginekologije i akušerstva iz Univerzitetske...