Ekipa “Svemirko pub” iz Jajca odnijela pobjedu u Vitezu

Podijeli članak:

Spušteni su zastori na četvrtu kvizašku sezonu u restoranu “Central” u Vitezu. Ipak poseban naklon ekipama koje su dolazile na kviz, a ukupno ih je bilo 26. Od tog broja čak 13 ekipa je bilo na svih 11 kvizova, a imali smo natjecatelje iz desetak gradova. Mnogi su svoje poslovne, fakultetske i školske obveze podredili kvizu kako bi se svaki četvrtak natjecali u znanju.

Čitava sezona je bila prepuna uzbuđenja, a upravo takvo je bilo i finale. Kada smo svi mislili da je kraj, nakon 11 večeri i preko 600 postavljenih pitanja, ekipe “Svemirko pub” i “Jest dobro jest” su bili izjednačeni na vrhu.

Pobjednika su stoga odlučili “penali” u kojima je uspješnija bila ekipa Svemirko pub” iz Jajca.

– Čestitamo im na cjelokupnoj sezoni, pokazali su iznimno visoku razinu znanja i sasvim zasluženo se okitili najsjajnijim odličjem. Za njih nije bilo izgovora jer su bili na svim kvizovima iako dolaze iz Jajca, rekli su organizatori kviza.

Drugo mjesto je uzela ekipa “Jest dobro jest” koji su također imali sjajnu sezonu te su uz malo sreće mogli i do prvog mjesta. Nikada nisu odustajali od kvizova te su u ovoj sezoni ostvarili i prve pobjede te pokazali svima kako se trud isplati. Na trećem mjestu se našao ponos Busovače, ekipa “Darun strašni” iznimno jaka i poznata ekipa u kvizaškim krugovima.

– Čestitamo i svim ostalim ekipama te se zahvaljujemo što su bili dio jedne lijepe i pozitivne priče. Zadovoljstvo nam je bilo družiti se s vama proteklih mjeseci, poručili su.

NAGRAĐENI:

  1. Svemirko pub – 700 KM + ožujsko nagrada
  2. Jest dobro jest – 300 KM + ožujsko nagrada
  3. Darun strašni – 200 KM + ožujsko nagrada

Uz navedene nagrade za prva tri mjesta vrijedi istaknuti kako je podijeljeno preko 2.000 KM kroz kviz te mnoštvo drugih nagrada naših sponzora, a nijedna ekipa iz finalne večeri nije otišla praznih ruku.

(QuizneyLand)

Podijeli članak:

Drugi su čitali

Pročitajte još članaka

Sutra će na mezarju Stražba Bulićima u Jajcu biće ukopano tijelo Begana Majdanca, koji...

U mjestu Bila kod Viteza jutros u 4 i 15 sati prilikom intervencije muškarac...

Jedan od gorućih problema u Bosni i Hercegovini je i trgovina ljudima. Potvrdio je...

Radnici DM-a više nemaju najveće plaće. Prestigao ih trgovački lanac s prosječnom plaćom od...

Tešanjska privreda iza sebe ima još jednu sjajnu godinu. Većina vodećih kompanija dodatno je...

“FUBAR” je nova serija na Netflixovoj platformi koja je za samo nekoliko dana imala...