Dženan Hodžić u novoj pjesmi spojio organsku proizvodnju hrane i zdrav razvoj uma

Podijeli članak:

Poznati bosanskohercegovački reper Dženan Hodžić, poznatiji kao Dr. Zo, u petak, 17. novembra, objavit će spot za svoju novu pjesmu “Organik”.

Njegov najnoviji muzički projekat donosi pjesmu koja ne samo što vas uvodi u svijet organske proizvodnje hrane, već i potiče razmišljanje o zdravom razvoju uma i karaktera.

– Ovaj projekat ima za cilj podsticanje razmišljanja o tome kako naša ishrana i svakodnevne odluke utiču na naš razvoj kao ljudi – kratko je poručio Dženan Hodžić, alias Dr. Zo.

Muziku za “Organik” komponovao je Midhat Uzejrović, a zajedno sa Hodžićem je radio i na aranžmanu. Spot za pjesmu je snimljen pod vođstvom Midhata Uzejrovića i ekipe, uključujući asistenta Branislava Mirkovića i dron operatera Bojana Krajišnika.

Montaža, efekti i kolor korekcija bili su također rezultat truda Midhata Uzejrovića. Produkciju numere, kao i videospota potpisuje produkcija Unity Visoko. Izdavač je Hayat Production, uz podršku Asocijacije izvođača i svirača (AIS) Sarajevo.

Pjesma “Organik” najavljuje novi album Dženana Hodžića, koji nosi istoimeni radni naslov “Organik”.

Podsjetimo, Visočanin Dženan Hodžić dobro je poznat u muzičkom svijetu, ali i među poljoprivrednicima. Ovaj inžinjer saobraćaja, reper i poljoprivrednik na estradi je poznat kao Dr. Zo. Njegov zanimljiv životni put u film “Pljuni u šake” je pretočio Tarik Hodžić, tvorac popularnog filma “Scream for me Sarajevo”, dokumentarca o ratnom Sarajevu inspirisanog koncertom Brucea Dickinsona.

Podijeli članak:

Drugi su čitali

Pročitajte još članaka

Građani Rudog ogorčeni su činjenicom da su ostali bez jedine banke, ali i lokalne...

Da građani u BiH loše žive i da im je sve teže preživjeti mjesec,...

Žrtva nasilja u porodici čiji identitet nećemo otkrivati javila se portalu N1 s ciljem...

U sudu u Minhenu danas je održano završno ročište ponovljenog suđenja Srećku S. (64),...

U Bosni i Hercegovini ponovo se dogodio brutalni napad na ženu.

Vozač kamiona iz Bosne i Hercegovine jutros je u blizini Andorfa u Gornjoj Austriji...