Džanan: Dosadašnji rezultati nisu mjerilo naše igre

U okviru 6 kola, nogometaši Elektrobosne u Donjem Vakufu ugostit će ekipu FK Krajina iz Cazina, a meč se igra u 16 sati, piše Jajce Online.

Za naš portal kratki intervju dao je borbeni i požrtvovani Ferid Džanan.

– Mogu slobodno reći da dosadašnji rezultati nisu mjerilo naše igre. U nekim utakmicama zaista nismo imali ni sreće. Za sve te promašaje kažnjeni smo, ali vjerujem da će se i faktor sreće vratiti, kazuje nam Džanan.

– U timu vlada dobra atmosfera momci su motivisani. Ekipa je još u fazi uigravanja, jer nismo imali dovoljno vremena da odradim kvalitetne pripreme, navodi on.

U pet kola koliko je odigrano, ekipa Krajine osvojila je 8 bodova.

– Ekipa Krajine je jako dobar protivnik, ali mi smo tokom ove sedmice naporno radili, sasvim spremno ulazimo u ovu utakmicu. Sve ćemo dati od sebe da osvojimo prve bodove u ovoj sezoni i obradujemo naše vjerne navijače, kazao je Ferid Džanan za kraj našeg razgovora.

Glavni sudija na nedjeljnom meču bit će Armin Islamović (Sanski Most), dok će mu pomoćnici biti Igor Popović (Busovača) i Almin Terzić (Sanski Most). Uloga delegata i promatrača povjerena je Mensuru Seferoviću (Sanski Most).

Dolazak na ovu utakmicu najavila je i popularna navijačka grupa “Dilberi” Jajce.

 

 

(Jajce Online)