Search
Close this search box.

Duško Kuliš priredio spektakl na dočeku Nove godine u Travniku

Podijeli članak:

Doček Nove godine u Travniku protekao je u atmosferi nezaboravnog spektakla zahvaljujući neponovljivom Dušku Kulišu, čije je nastupom oduševio publiku na platou KŠC u samom srcu grada.

Ovaj karizmatični pjevač i zabavljač izveo je izvanredan nastup koji je okupio na tisuće ljudi. Svojom energijom, karizmom i neodoljivim nastupom, Duško Kuliš je uspio podići atmosferu do usijanja. Njegove hit pjesme nisu samo prizivale osjećaj radosti i veselja već su i povezale generacije, okupivši mlade i stare u nezaboravnoj proslavi.

  

Travnčani i njihovi gosti su pjevali stihove omiljenih pjesama zajedno s Duškom, stvarajući jedinstveno iskustvo koje će se dugo pamtiti. Trenuci s koncerta Kuliša obasjali su gradsko jezgro svjetlucavim bojama i sjajem novogodišnje euforije.

Toćno u ponoć Novu godinu čestitali ministar u Vladi SBK gdin Bojan Domić, jedan od organizatora.Ivica Dzambas, voditelj programa Ivan Sajević i legenda Duško Kuliš.

Organizatori su istaknuli kako je ovaj doček Nove godine bio jedan od najuspješnijih u povijesti grada Travniku, a zasluge za to se uvelike pripisuju nevjerojatnom nastupu Duška Kuliša.

Svi prisutni su se složili da je Kulišev nastup donio neizmjernu radost, a atmosferu koju je stvorio će se sjećati kao jednog od vrhunaca dočeka Nove godine u Travniku.

Novogodišnja noć u Travniku će zauvijek ostati urezana u pamćenje svih onih koji su bili dio ove nezaboravne večeri, zahvaljujući nezaboravnom spektaklu koji je priredio Duško Kuliš.

Podijeli članak:

Drugi su čitali

Pročitajte još članaka