Dudić: Uvijek se vraćamo na taj nesretni Kup, ali u prvenstvu smo odradili dobar posao

Ostalo je još devedeset minuta plovidbe, prije nego što Veležov brod uplovi u luku i zastane na jedan određeni period. Barem do proljeća.

Ostalo je još devedeset minuta plovidbe, prije nego što Veležov brod uplovi u luku i zastane na jedan određeni period. Barem do proljeća.

Nedjeljna utakmica protiv Mladosti idealna je prilika da, barem kada je u pitanju prvi dio priče, sve završi na najbolji način.

Ne računajući Kup, u domaćem prvenstvu ekipa je kroz posljednjih deset utakmica poražena samo dva puta. Jednom u Banja Luci, drugi put u gradskom derbiju. Nakon Zrinjskog, Velež je nanizao pet utakmica u PLBiH bez poraza, u posljednja dva kola uzeo je šest bodova, ima priliku priču zaključiti s maksimalnih devet.

Ostvareno ima i dodatnu težinu kada se zna da je prije početka sezone ekipa ostala bez važnih igrača, da su se neki ozlijedili, da su određeni problemi s igračkim kadrom rješavani u hodu.

“Mislim da možemo biti zadovoljni ostvarenim”, konstatirao je šef struke Feđa Dudić u izjavi za Dnevni list.

“Naravno, uvijek se vraćamo na taj nesretni Kup, ali mislim da smo u prvenstvu odradili dobar posao. Bilo je utakmica u kojima smo igrali dobro, bilo je loših izdanja, ali mislim da je činjenica kako nas niko do sada nije nadigrao. Pokazali smo da možemo sa svima igrati, protiv nas više nitko ne može doći do lakih bodova. Na domaćem terenu nismo izgubili utakmicu, malo ekipa se može pohvaliti tom činjenicom, dodao je pa se okrenuo prema zadnjem kolu”.

Ostala nam je još jedna utakmica. Kiša nam kvari planove, uglavnom smo na pomoćnom terenu, ali imamo još dovoljno vremena da izanaliziramo protivnika”, zaključio je Dudić.

KOMENTARI