Dragan Čović iz Jajca poslao novu poruku

Podijeli članak:

Predsjednik HDZ-a BiH i predsjedatelj Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH dr. Dragan Čović nazočio je jučer u Jajcu na proširenoj sjednici Županijskog odbora HDZ-a BiH Županije Središnja Bosna i Općinskog odbora HDZ-a BiH Jajce.

Predsjednik Županijskog odbora HDZ BiH Županije Središnja Bosna Radoje Vidović, upoznao je predsjednika Čovića sa svim stranačkim aktivnostima na području županije te projektima izvršne i zakonodavne vlasti, a Ivo Šimunović, predsjednik Općinskog odbora HDZ BiH Jajce, prezentirao je stranačke aktivnosti na području ove općine.

Predsjednik Čović je upoznao nazočne o trenutnoj političkoj situaciji te daljnjim aktivnostima političkih predstavnika hrvatskog naroda u BiH, nakon održanog zasjedanja Hrvatskog narodnog sabora. Također, kazao je kako u idućim danima očekuje nastavak razgovora i konačan završetak nužnoga procesa reforme izbornoga zakonodavstva i ograničenih ustavnih reformi, jer je ostalo još jako malo vremena za dogovor.

Županijski odbor HDZ-a BiH Županije Središnja Bosna i Općinski odbor HDZ-a BiH Jajce potvrdili su jednoglasnu potporu predsjedniku Čoviću i pregovaračkom timu u budućim aktivnostima i pregovorima u procesu reforme izbornoga zakonodavstva i ograničenih ustavnih reformi, sukladno usvojenim zaključcima Hrvatskog narodnog sabora.

Politička i društvena kriza u Bosni i Hercegovini mora se žurno riješiti na korist svih naroda Bosne i Hercegovine, istaknuto je.

Na sastanku se razgovaralo o investicijama i razvoju u ovoj županiji, kao i projektima koji će omogućiti jači gospodarski razvoj te uz to poboljšati status zaposlenih.

 

 

(Jajce Online)

Podijeli članak:

Drugi su čitali

Pročitajte još članaka

Sutra će na mezarju Stražba Bulićima u Jajcu biće ukopano tijelo Begana Majdanca, koji...

U mjestu Bila kod Viteza jutros u 4 i 15 sati prilikom intervencije muškarac...

Jedan od gorućih problema u Bosni i Hercegovini je i trgovina ljudima. Potvrdio je...

Radnici DM-a više nemaju najveće plaće. Prestigao ih trgovački lanac s prosječnom plaćom od...

Tešanjska privreda iza sebe ima još jednu sjajnu godinu. Većina vodećih kompanija dodatno je...

“FUBAR” je nova serija na Netflixovoj platformi koja je za samo nekoliko dana imala...