Dođite u Jajce na cjelodnevno druženje uz besplatnu muziku i roštilj

Podijeli članak:

Treći po redu Desant na Jajce završava se sutra, kada će svi oni koji dođu u park kod Plivskog vodopada imati priliku da uživaju u muzici koju su za njih spremili DJ Soul i Indigo, ali i u besplatnom roštilju koji je spremio organizator, sa svojim partnerima.

Bingo Sunday All Day, kako je nazvan ovaj cjelodnevni događaj, savršen je izbor za sve koji se nalaze u Jajcu, u blizini su ili jednostavno ne znaju gdje da provedu ovu nedjelju, a organizator poručuje da još nije kasno se da se zapute prema Jajcu jer ih očekuje odlična zabava.

Dubioza Kolektiv fenomenalnim nastupom otvorila je prvu večer ovog festivala, a danas (27. augusta) će posjetioci imati priliku da se zabavljaju uz zvuke popularnog turskog DJ-a Buraka Yetera i dvojca After Affair. Za noćni provod zaduženi su Damir Imamović i Zlijay.

Podsjećamo, uporedo sa festivalom, u Domu AVNOJ-a održavaju se reprizne projekcije nekih od najboljih filmova sa ovogodišnjeg Sarajevo Film Festivala, što je odlična prilika za sve koji su imali želju, a nisu imali priliku da pogledaju neki od filmova.

Organizatori Festivala Desant na Jajce su Inicijativa Odmori u BiH i JU Agencija za kulturno-povijesnu i prirodnu baštinu i razvoj turističkih potencijala grada Jajca, uz podršku Općine Jajce i općinskog načelnika Edina Hozana, Vlade Srednjebosanskog kantona, Ministarstva obrazovanja i nauke Federacije BiH i Delegacije Evropske unije u BiH.

Sponzori Festivala su Tuborg, Jaegermeister, BH Telecom, Jack Daniel's, voda Sara i Bingo.

Više informacija o Festivalu može se pronaći na web stranici Festivala, a ulaznice za koncerte Dubioze kolektiv, Damira Imamovića i Buraka Yetera i After Affair mogu se kupiti na linku: www.kupikartu.ba/karte/event/5557/desant-na-jajce.

Podijeli članak:

Drugi su čitali

Pročitajte još članaka

U prvom kvartalu ove godine, Jajce je doživio razne demografske događaje koji su utjecali...

U Mugli, jednoj od najpopularnijih primorskih destinacija u Turskoj, ovog ljeta očekuju veliki broj...

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Luka Menalo zaplovio je danas u bračne vode sa svojom...

Jajački Kraljevi su u sezoni 2022/2023 nastupali sa šest različitih selekcija i odigrali 111...

Pozorišne igre Bosne i Hercegovine, najstariji festival profesionalnih pozorišta u BiH, bit će održan...

Sjednica Skupštine opštine Mrkonjić Grad prekinuta je danas nakon što je odbornik Sergej Milanović...