Jajce Online
BOSNA I HERCEGOVINAVIJESTI

Dodik pjevao na svadbi sa Snežanom Đurišić pa otpjevao i Halidov hit

Član Predsjedništva Bosne i Hercegovine i lider SNSD-a Milorad Dodik još jednom je pokazao svoje pjevačke “sposobnosti”. Pjevao je sa Snežanom Đurišić, ali i sam pjesmu Halida Bešlića.

Ovaj put mikrofon je uzeo na svadbi na kojoj je pjevala Snežana Đurišić te su zajedno otpjevali pjesmu koju je Dodik posvetio majci, a onda je otpjevao “Romaniju” Halida Bešlića.

Član Predsjedništva BiH na na svom Twitter profilu podijelio snimak na kojem je vidljivo da pjeva sa srbijanskom folk pjevačicom.

Oni su izvodili pjesmu “Raširi ruke o majko stara”, a Dodik je držao mobilni telefon u ruci i pjevao. Pretpostavljamo da je sa druge strane slušalice bila njegova majka. Na kraju izvođenja Dodik je kazao da je pjesmu posvetio majci koja je upravo izašla iz bolnice.
Napominjemo da ovo nije prvi put da Dodik pjeva na veseljima. Početkom tekuće godine on je na veselju izvodio pjesmu “Srpkinja je mene majka rodila”, a u jednom trenutku prišao je svojoj majci zagrlio je te su zajedno nastavili pjevati.

Također, skoro na svim javnim manifestacijama koje uključuju muziku Dodik održi jedan muzički nastup. Kako smo se više puta do sada uvjerili, na repertoaru mu se isključivo nalazi folk muzika.

(Klix)

Povezane vijesti

Jajce: Preliminarna lista aplikanata za prvo stambeno zbrinjavanje

admin

Dobre vijesti s tuzlanskog aerodroma: Ryanair uvodi linije kojih do sada nije bilo

admin

Suljagić: Kako sam vremenom bolje razumio Aliju Izetbegovića

admin