DJ Tomcraft 4. augusta stiže u BiH, nastup 21. jula prolongiran zbog nevremena

Podijeli članak:

Ljubitelji elektronske muzike u Bosni i Hercegovini u petak, 4. augusta,moći će uživati u nastupu Toma Brunkera a.k.a. DJ Tomcrafta.

Njemački producent i DJ, javnosti poznat po hitu “Loneliness”, s kojim je 2002. godine za samo sedam dana osvojio mnoge muzičke top-liste, sa publikom se trebao družiti na Robinzon Brodolom partyju 21. jula, ali je ovaj jedinstveni događaj prolongiran zbog velikog nevremena.

Podsjetimo, Robinzon Brodolom će se nakon trogodišnje pauze održati na Modracu.

– Nevrijeme nam je pokvarilo Brodolom 21. jula, ali 4. augusta očekujemo rekordnu posjetu i nezaboravan provod. Nakon tri godine pauze (zbog pandemije) nastavljamo tamo gdje smo stali, vraćamo se, još veći i još bolji. Na jedinstvenoj koncertnoj sceni u regionu, ove godine ponovo ćemo uživati u svjetskim hitovima i vrućim ritmovima uz posebno odabranu i provjerenu DJ ekipu. Kada smo birali koje je to ime s kojim ćemo krenuti u nastavak tradicije i najboljeg provoda, željeli smo, pošto je ovo prvi Brodolom nakon pandemije, da u svemu bude i malo simbolike. Zato smo odabrali svjetski poznatog DJ Tomcrafta koji je tačno prije deset godina svirao na Modracu. Mi ćemo dodati, nije samo svirao, nego je oduševio publiku u koncertnoj areni Robinzon. U petak se spremite za mnogo plesa, zabave i dobre energije – poručili su organizatori Robinzon Brodolom partyja

Podijeli članak:

Drugi su čitali

Pročitajte još članaka

U Bosni i Hercegovini direktori u prosjeku zarađuju 4.570 maraka mjesečno, gotovo 6,5 puta...

U julu 2023. godine u Landskroni, Švedska, bošnjačkoj mladoj porodici ( identitet poznat redakciji...

Krajem septembra korisnicima Windowsa 11 stižu značajne nadogradnje ovog operativnog sistema.

Vrijednost prodaje poljoprivrednih proizvoda na zelenim pijacama u BiH u drugom kvartalu iznosila je...

Federalni hidrometeorološki zavod (FHMZ) izdao je narandžasto upozorenje za danas zbog obilnih padavina širom...

Jesen 2023. stiže u danas i to u 8.50 sati po srednjoevropskom vremenu.