Search
Close this search box.

Depp se obrušio na Hollywood rekavši da su ga “odbacili u smeće”

Podijeli članak:

Johnny Depp obrušio se na holivudsku filmsku industriju rekavši da su ga “bacili u smeće” u objašnjenju kako bi objasnili zašto godinama nije radio. Još 2022. Depp je dobio slučaj za klevetu protiv bivše supruge Amber Heard zbog autorskog teksta iz 2018. koji je napisala u The Washington Postu. Dvije godine prije, Depp je izgubio slučaj za klevetu protiv The Suna nakon što je objavio članak u kojem ga se naziva “onim koji tuče žene” – tvrdnje koje je Depp uvijek poricao.

Situacija je dovela do toga da je Depp izbačen iz franšize Fantastic Beasts i kao takav u posljednje vrijeme nije dobio nijednu holivudsku ulogu. Većina njegovih nedavnih uloga bila je u evropskoj kinematografiji, uključujući njegovu posljednju ulogu kralja Luja XV u Jeanne Du Barry, u kojem je glumio na francuskom. Depp nije imao mnogo lijepih riječi o Hollywoodu. “Oni su jednokratni i oni to znaju. Slavljene računovođe koji imaju mogućnost pritisnuti zeleno svjetlo i snimati studijske filmove… ali pritisnu zeleno svjetlo i potroše hrpe novca,” rekao je za Metro. “Budžeti su smiješni za ove filmove… neka romantična komedija s dvoje vrlo popularnih ljudi. Ljudima – pravim ljudima – muka je od toga.”

Na drugom mjestu u intervjuu govorio je o učincima koje je slava imala na njega. “Imao sam puno sreće i ne mogu se žaliti ni na što. Ništa od toga. I neću – rekao je. “Ali slava čini čudne stvari čovjeku. ‘Stvar te pogodi i onda ne možeš nikamo, a da te ljudi ne gledaju. A to je vrlo zanimljiv način odrastanja. Ali nakon 38 godina nečeg takvog… Prva stvar koja je stvarno luda je očekivati da će iko ko je živio u takvoj situaciji biti iole normalan. Sada, da stvar bude gora, ni prije toga nisam bio normalan. Stoga sam morao prilagoditi svoj svijet načinu na koji moram živjeti. Kako ja živim? Živim iza prozora. Živim iza prozora automobila, vozova, aviona, hotelskih soba… je**nih prozora!”, rekao je Depp.

federalna.ba/nme.com

Podijeli članak:

Drugi su čitali

Pročitajte još članaka

Žena E. H. (29) iz Gračanice preminula je sinoć nakon komplikacija poslije porođaja.

Ledo plus je najveći proizvođač sladoleda i distributer smrznute hrane u Hrvatskoj. Ukoliko želite...

Klub Bošnjaka Gradskog vijeća Stolac uputio je zahtjev za poduzimanje hitnih mjera vezano za...

Ovo je inspirativna priča o mladoj ekipi koja je u jeku korone zasukala rukave,...

Volvo je u Las Vegasu prikazao kamion opremljen sistemom autonomnog upravljanja. Preciznije, radi se...

Turistička zajednica Srednjobosanske županije u suradnji s biciklističkim klubovima “Vitez” i “Tempo” uspješno je...