Jajce Online
DRUŠTVO

Danko i Tamara: Ljubav je važna, ali i građanska dužnost

Ljubav je važna, ali građanska dužnost se mora ispoštovati.

To su nam danas pokazali Danko Trtić i Tamara Savić koji su čak i na dan svog vjenčanja izdvojili vrijeme da zajedno glasaju.

Kako su nam kazali mladenci, ako su oni na današnji dan izabrali jedno drugo njihova dužnost je da izaberu onog ko će njih predstavljati naredne četiri godine.

“Mi smo svadbenu salu zakazali prije godinu dana i tada nismo bili svjesni da je to baš na dan održavanja izbora”, kazali su mladenci.

Kako su dodali, tek prije nekoliko mjeseci su shvatili da je vjenčanje na dan izbora, te su tada odlučili da će između crkvenog i opštinskog vjenčanja da ispune svoju građansku dužnost.

“Iako će neki ovo vidjeti kao privlačenje pažnje, mi samo želimo da razbijemo tenzije na današnji dan koji je svima stresan”, kazali su mladenci.

Kako su istakli, reakcije ljudi su veoma pozitivne,  u šta se uvjerila ekipa “Nezavisnih novina” koja je događaj ispratila na licu mjesta.

Prisutni na biračkom mjestu nisu krili oduševljenje njihovom odlukom i pojavom, a mnogima su izmamili osmijeh na lice.

Iako su naši fotoreporteri danas bez ikakvih problema slikali izborni dan na biračkim mjestima širom BiH, fotografisanje mladenaca kako glasaju bilo nam je zabranjeno.

Ovo fotografisanje smo prethodne sedmice najavili Gradskoj izbornoj komisiji, da bi danas na licu mjesta članovi biračkih odbora našem fotoreporteru saopštili da je supervizor CIK-a zabranio slikanje mladenaca.

 

 

(nezavisne)

Povezane vijesti

Mala komparativna analiza Švedske i naše domovine

admin

Zahirović iz Bugojna ostao bez robe od koje hrani dvoje djece

admin

Svi smo mi lopovi na svoj način

admin