Ćorić: Odlučio sam okrenuti novu stranicu u karijeri, ali ovo sigurno nije zbogom nego samo doviđenja

Večerašnjim potpisom dvogodišnjeg ugovora s FK Borac Banja Luka završila je vrlo uspješna dvanaestogodišnja epizoda Dine Ćorića u NK Široki Brijeg.

Večerašnjim potpisom dvogodišnjeg ugovora s FK Borac Banja Luka završila je vrlo uspješna dvanaestogodišnja epizoda Dine Ćorića u NK Široki Brijeg.

Dugogodišnji kapiten momčadi s Pecare u 31. godini života odlučio je promijeniti sredinu, a iza sebe je ostavio dubok trag u svome matičnom klubu.

Njegovo ime ostat će duboko upisano u historiju kluba. U klubu je najčešće pokrivao pozicije desnog bočnog i desnog krilnog igrača. Ukupno je odigrao 302 službene utakmice u plavo-bijelom dresu i četvrti je igrač s najviše nastupa na vječnoj klupskoj ljestvici.

U spomenuta 302 nastupa postigao je 35 pogodaka, odnosno 29 u Premijer ligi BiH, 5 u Kupu BiH te 1 u kvalifikacijama za UEFA Evropsku ligu.

“Kako dvanaest godina sastaviti u jednu rečenicu?! Jednostavno ne pronalazim riječi kojima bih opisao razdoblje provedeno u matičnom klubu. Ne mogu i ne želim nikoga posebno izdvajati – želim izreći samo jedno veliko hvala svima koji ovaj klub nose u srcu, onim pravim, istinskim navijačima i simpatizerima. Hvala za sve uspone i padove kroz koje smo zajedno prolazili i uz koje sam se i izgrađivao svih ovih godina. Ipak, jedno posebno hvala mojoj obitelji koja mi je bila i ostala najveća podrška u životu. Odlučio sam okrenuti novu stranicu u svojoj karijeri, ali ovo sigurno nije zbogom, nego samo doviđenja”, poručio je Dino Ćorić večeras iz Banja Luke za zvaničnu stranicu Širokobriježana.

U tekućoj sezoni upisao je 19 nastupa za NK Široki Brijeg u prvenstvu i kupu te postigao tri pogotka i dodao dvije asistencije.

“Našem Dini, našem kapetanu i djetetu kluba, zahvaljujemo na svemu učinjenom u plavo-bijelom dresu, a napose na podvizima kojima se već sada upisao u legende kluba. Dino, sretno u nastavku karijere!”, poručili su iz Širokog.

KOMENTARI