Čitajte Forbes Bosna i Hercegovina!

Podijeli članak:

Najnovije informacije o poslovanju, inovacijama i poduzetništvu, kako u zemlji i regionu, tako i širom svijeta od danas možete čitati na portalu Forbes Bosna i Hercegovina.

Sa više od 105 godina historije, Forbes je globalni lider kada su u pitanju poslovne i ekonomske vijesti, a od sada je dostupan i na bosanskom jeziku. Digitalno izdanje Forbesa u Bosni i Hercegovini će pokrivati širok spektar tema, uključujući poslovne vijesti, analize tržišta, intervjue sa liderima industrije, poduzetnicima i stručnjacima. Čitaocima će predstavljati i globano popularne Forbsove liste.

Forbes je renomirani medijski brend čija je misija da podstakne sistemske promjene u poslovanju, kulturi i društvu kroz priče uspješnih pojedinaca, poduzetnika i inovatora. To je brend koji inspiriše, edukuje i podstiče na akciju.

„Uzbuđeni smo što je naš partner United Media pokrenuo Forbes izdanja u Srbiji, Hrvatskoj, Sloveniji, Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini“, rekao je Peter Hung, predsjednik Forbesa za licencirana izdanja. „Pokretanje ovih novih globalnih izdanja u Adriatic regionu pokazuje Forbsovu nepokolebljivu posvećenost zagovaranju globalnog poduzetništva i unapređenju našeg prisustva širom Evrope”.

“Izuzetno smo ponosni na ovo partnerstvo sa Forbesom i uzbuđeni zbog pokretanja pet novih digitalnih izdanja. U poslovnom svijetu, dostupnost relevantnih, tačnih informacija i analiza su od presudnog značaja za donošenje dobrih poslovnih odluka. Forbes je brend sa dugom historijom, brend koji je sinonim za pouzdanost, vrijednost, ali i prestiž, i brend koji inspiriše. Zato nam je jako drago što smo u prilici da publici u regionu predstavimo nove sajtove koji će im donijeti ekskluzivne uvide i informacije o lokalnim i globalnim poslovnim prilikama”, istakla je Aleksandra Subotić, izvršna direktorica kompanije United Media.

Pridužite se i Forbes zajednici u Bosni i Hercegovini. Sa novim digitalnim izdanjem forbesbih.com biznis i uspjeh su na dohvat ruke. Forbes Bosni i Hercegovini možete pratiti i na društvenim mrežama: FacebookInstagram i X.

Kroz partnerstvo sa Forbesom, kompanija United Media, koja posluje u okviru United Grupe, učvršćuje poziciju medijskog lidera u jugoistočnoj Evropi. Kompanija u svom portfoliu ima više od 120 medija: 60 televizija, 40 portala kao i radio stanice i štampana izdanja. Posluje u osam zemalja i zapošljava 4.200 ljudi.

 

 

(N1)

Podijeli članak:

Drugi su čitali

Pročitajte još članaka

Život ljudi je postao potpuno umrežen, usljed čega se granice online prostora i stvarnog...

U Bosni i Hercegovini djelomično vedro. Po kotlinama će biti magle ili niske oblačnosti....

Pripadnici njemačke Savezne policije sinoć su priveli državljanina Bosne i Hercegovine kod kojeg su,...

Dvije teže povrede na radu koje su prijavljene istarskoj policiji dogodile su se protekla...

Austrijska kompanija ASTA počinje s izgradnjom fabrike u Bosni i Hercegovini, tačnije u Cazinu. 

Na društvenim mrežama kruži šok snimak na kom se može primjetiti kako folker Radiša...