Budeš Jajce: Najširi asortiman ljetnih guma po najpovoljnijim cijenama

Poštovani vozači zima se privodi kraju pa tako i obavezna zimska
oprema.

Jeste li spremili vaše vozilo za visoke temperature?

Kako bi sačuvali vaše zimske gume od visokih temperatura, auto servis “Budeš” u Jajcu nudi vam najširi asortiman ljetnih guma po povoljnim cijenama poznatih svjetskih brendova kao što su: Continental, Kumho, Bridgestone, Sportiva, Semperit, Sava, Tigar, Dunlop, Goodyear, Falken, Michelin i mnoge druge…

Uz besplatnu montažu i balansiranje guma na četiri kupljene gume dobiti ćete GRATIS digitalnu optiku-trapa „HUNTER“ koja će vam dati precizniju sliku ispravnosti vašeg vozila.

Također vam nudimo i brzi servis izmjena ulja i svih filtera, seta zupčastog remena, seta kvačila, amortizera, opruga, kočionog sistema, punjenje klime, autodijagnostika. Izdvajamo da u ponudi imamo dijelove, gume i ulje za motocikle i skutere po akcijskim cijenama.

Nudimo vam i odličan kvalitetu bezolovnih goriva 95,98 euro dizela, autokozmetike i različitih aditiva za vašeg ljubimca po vrlo povoljnim cijenama. Potpunijim sagorijevanjem goriva postiže se bolja dinamika rada, iskoristivost punog kapaciteta i maksimalna snaga motora.

Kočite kraće, trošite manje goriva, vozite se sigurno. Vaš brzi auto servis i benzinska pumpa Budeš.

Pozovite nas na telefon 030/659-333 i 030/659-334 ili nam pošaljite upit na Facebook stranicu, a možete se javiti i putem e-maila: budesdoo@gmail.com, poručili su iz auto servisa i benzinske pumpe “Budeš” u Jajcu.

 

(Jajce Online/PROMO)