Bivši igrači ne zaboravljaju svoju “Čađaru”

Danas je u prostorijama NK Elektrobosna izvršena primopredaja vrijedne donacije, za koju su akciju organizovali članovi Facebook grupe “Čađara”.

Članovi spomenute grupe su uglavnom bivši igrači našeg kluba, koji trenutno žive van granica BiH, a isti u srcu čuvaju svoj klub i grad. Ovom prilikom u klub je stigla nova komplet garnitura dresova za igrače s dva kompleta opreme za golmane, deset lopti, dvadeset flaša za nošenje vode na terenu s postoljem, dvadeset markera, rekviziti za trening i materijal za rad fizioterapeuta.

U ime kluba ovaj vrijedni poklon primio je Džemal Sefer, predsjednik UO “Elektrobosne”, koji se ovom prilikom zahvalio učesnicima akcije: Sabahudinu Budi Kasumu, Žuna Šeherzudinu Zutku, Muhamedu, Muji i Elviru Vuniću, Dariu Bibiću, Adnanu Julardžiji, Dini Poričaninu, Marku Zlatoviću, Harisu Karahodžiću, Igoru Petroviću, Semiru Hadžiosmanoviću, Adnanu Dizdaru i Samiru Bašimamoviću, te izrazio nadu da će i dalje klub i bivši igrači imati dobru konekciju, jer “Čađara” se nosi s ponosom u srcu.

Donacija je dodatni stimulans za igrače i upravu na startu sezone Druge lige Zapad u koju je klub zvanično primljen, te se očekuje užurban početak priprema, kadrovsko i materijalno jačanje, pri čemu gore navedeni Jajčani imaju značajnu ulogu.

Jajce Online