Bez kanala Arena Sport od 1. januara

Ljubitelji Premijer lige BiH imat će problem sa gledanjem tv prenosa domaćeg ligaškog natjecanja u ovoj godini. Kompanija Telemach je danas objavila da se kanali Arene Sport od nove godine neće emitovati putem tog kablovskog operatera. To znači da će svi pretplatnici ostati uskraćeni za prenose utakmice domaćeg ligaškog takmičenja koje se smituje putem platforme Arena Sport.

“Telemach BH od 1.1. neće više emitovati kanale Arena Sport u okviru svoje kablovske i Total TV satelitske ponude.

Telemach korisnike u 2021. očekuju mnogobrojni sportski spektakli. Od sada sve kanale Sport Kluba (SK HD, SK 1 HD, SK 2 HD, SK 3 HD, SK 4 HD, SK 5, SK 6, SK 7, SK 8, SK 9, SK 10, SK Golf HD i SK Esports HD) korisnici Telemacha mogu da gledaju već u Start paketu na EON i D3 platformama.

Korisnicima osnovnog paketa analogne kablovske televizije Telemach obogaćuje ponudu sa SK 4 kanalom.

U Novoj 2021. godini na SK kanalima biće emitovana najgledanija evropska i svjetska takmičenja: ekskluzivno utakmice njemačke Bundeslige, engleska Premier liga i FA kup, Euroleague i Eurocup, Turska fudbalska liga, Formula 1 i Moto GP, ATP mastersi, košarkaško Evropsko prvenstvo za žene 2021. i Evropsko prvenstvo za muškarce 2022. godine, gdje će igrati i košarkaški Zmajevi, čiji je Telemach ponosni sponzor.

Na Nova BH korisnici će moći da gledaju sve utakmice fudbalske reprezentacije BiH, kao i da uživaju u dugo čekanom fudbalskom spektaklu EURO 2021 i da prate utakmice reprezentacije BiH u kvalifikacijama za FIFA World Cup 2022 u Kataru i novi ciklus fudbalske Lige Nacija”, kaže se u saopštenju kompanije Telemach.

Ostaje da se vidi da li će se nešto riješiti do početka m:tel Premijer lige BiH, koje je zakazano za kraj februara.

Telemach BH od 1. januara ove godine neće više emitovati kanale Arena Sport u okviru svoje kablovske i Total TV satelitske ponude, saopšteno je iz ove kompanije.

Svi koji i dalje žele pratiti kanale Arene Sport mogu to učiniti putem aplikacije Arena CLOUD, koju za Android možete skinuti na ovom LINKU, ili za App Store na ovom LINKU. Sve ostale informacije možete naći OVDJE.

 

 

(scsport/bhsupersport.ba)