Bekić: Jako sam sretan što sam se pridružio jednom od najboljih klubova u Indoneziji

Amer Bekić, 28-godišnji napadač, karijeru će nastaviti u Indoneziji, a nedavno je potpisao ugovor sa Borneom iz Samarindije.

Amer Bekić, 28-godišnji napadač, karijeru će nastaviti u Indoneziji, a nedavno je potpisao ugovor sa Borneom iz Samarindije.

Iskusni bh. napadač potpisao je ugovor do kraja ove godine sa klubom koji se takmiči u najvišem rangu indonezijskog fudbala.

“Jako sam sretan što sam se pridružio jednom od najboljih klubova u Indoneziji i upoznao jednog od najboljih šefova u ovoj zemlji. Dat ću stoposto od sebe”, rekao je Bekić za klupsku stranicu.

U Borneu mnogo očekuju od Bekića, koji kaže da mu to ne predstavlja veliki teret.

“Moj posao je da igram najbolje što mogu. Spreman sam da pružim sreću navijačima na svakoj utakmici”, istakao je 28. godišnji napadač.

Bekiću je cilj na svakoj utakmici tresti protivničke mreže.

“Cilj mi je svaki put kada mogu da postignem golove. Želim postići što više pogodaka. I na treninzima i na utakmicama. To je moj posao i ako Bog da nastavit ću postizati golove u dresu Bornea”, rekao je Bekić.

Bh. napadač je nosio dres Slobode, Sarajeva i Zrinjskog, dok je ranije jednom nastupao u inostranstvu igrajući za kazahstanski Tobol Kostanay.

KOMENTARI