Behram sve bliži povratku na teren: Prije bih prešao u Želju, mada ne isključujem ni Sarajevo

Seid Behram, nakon vrlo duge pauze, priprema se za povratak na teren, a za Velež TV veznjak je govorio kako radi krajnjim naporima kako bi se vratio bolji i jači.

Seid Behram, nakon vrlo duge pauze, priprema se za povratak na teren, a za Velež TV veznjak je govorio kako radi krajnjim naporima kako bi se vratio bolji i jači.

Behram je operisan prije pola godine, a u posljednje vrijeme vraća se fizičkim aktivnostima i smatra kako je, u tom segmentu, trenutno na zavidnom nivou.

“Već skoro šest mjeseci od operacije, ja se osjećam fantastično i jedva čekam početak priprema, utakmice i saigrače. Sudeći po stanju na tabeli i igrama, mislim da smo pokazali svima da se možemo boriti za nešto više, a to je Evropa. Bez obzira na tabelu, i igrom smo pokazali da smo veliki klub i da možemo. U proljetnom dijelu sezone navijači mogu očekivati još veću borbu i zalaganje, a ja ću davati uvijek 100 posto i na proljeće ću još više i jače”, rekao je Behram i nastavio:

“Svaki dan se pripremam što bolje, nijedan dan nisam uzeo slobodno i fizički i psihički za zadatke koje će nam šef zakazati. Pauza za mene nije bila pauza, ali ja to volim i živim i postavio sam ispred sebe da dođem što spremniji. Izgubio sam neki osjećaj igre s loptom, ali ću s vremenom to dobiti. Ono što sam mogao uraditi do sada, jeste da se vratim fizički i mislim da sam to uradio odlično”.

Behram je odgovarao na pitanja navijača, a odgovorio je u koji bi klub radije prešao, Željezničar ili Sarajevo.

“U Želji sam igrao kao kadet, u Sarajevu nisam. Neka bude Željezničar ispred, mada ne isključujem da bih otišao i u Sarajevo”, rekao je Behram i otkrio kako Amara Rahmanovića smatra najboljim igračem Premijer lige.

KOMENTARI