Search
Close this search box.

Barbarez sutra preuzima selektorsku funkciju

Podijeli članak:

Sergej Barbarez, postaće novi selektor fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine, a njegovo imenovanje sutra će ozvaničiti i članovi Izvršnog odbora na sjednici zakazanoj u sjedištu Nogometnog / Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine u Sarajevu.

Nakon što mu je istekao ugovor Savo Milošević nije dogovorio nastavak saradnje sa čelnicima bh. kuće fudbala, pa je saradnja dogovorena sa nekadašnjim kapitenom „zmajeva“ Sergejom Barbarezom.

Iz Nogometnog / Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine najavili su za sutra zvanično obraćanje predsjednika Vice Zeljkovića.

„U petak, 19. aprila u 17 sati u prostorijama N/FS BiH u Sarajevu biće održana press konferencija. Predstavnicima medija će se obratiti predsjednik Saveza Vico Zeljković povodom posljednjih aktivnosti N/FS BiH vezano za izbor selektora „A“ reprezentacije Bosne i Hercegovine“, saopšteno je iz Nogometnog / Fudbalskog saveza BiH.

Podijeli članak:

Drugi su čitali

Pročitajte još članaka

Vanjskotrgovinska komora Bosne i Hercegovine, uz podršku Vlade Njemačke putem Deutsche Gesellschaft für Internationale...

Iako njihova riba završi na trpezama i tanjirima širom BiH, samo na sedmičnoj bazi...

Mišo Banjac publici u BiH i regionu je poznat kao lider popularnog “Jet Set”...

Žena E. H. (29) iz Gračanice preminula je sinoć nakon komplikacija poslije porođaja.

Ledo plus je najveći proizvođač sladoleda i distributer smrznute hrane u Hrvatskoj. Ukoliko želite...

Klub Bošnjaka Gradskog vijeća Stolac uputio je zahtjev za poduzimanje hitnih mjera vezano za...