Barbados, suncem okupana zemlja

Vjerojatno će se većina složiti kako su Karibi jedno od najljepših mjesta na cijelom planetu.

Njihova raznovrsna ponuda po pitanju rajskih plaža te neodoljive okolice stavlja ih u sam vrh. Barbados su još jedan dokaz svemu navedenom, budući da se po mnogima radi o suncem okupanoj zemlji. Kristalni pijesak, mnoštvo laguna i ljubazni domaćini samo su dio čarobne ponude.

  • Barbados je otočna država smještena u Karipskom moru

    Barbados je otočna država smještena u Karipskom moru

    FOTO: AGENCIJE


Barbados je otočna država smještena u Karipskom moru. To je tropski otok u čijoj unutrašnjosti postoji bujna vegetcija i brojne močvare dok je obala rezervirana za tirkizne oaze okupane suncem i laganim povjetarcem.

Poznat je kao država s najvišim standardom na svijetu, a osim toga radi se o jednoj od najpopualrnijih turističkih destinacija koju svake godine posjeti velik broj turista, svih onih sretnika koji su imali mogućnost krenuti prema Barbadosu.

 

  • Barbados privalči brojene turiste

    Barbados privalči brojene turiste

    FOTO: AGENCIJE


Cijeli otok ispunjen je golfskim terenima, što i nije čudno jer se ipak već duže vrijeme radi na propagiranju eltinog turima. Osim golfa postoje i drugi sadržaji u kojima možete uživati. Poznata gusarska špilja u kojoj su se snimali “Pirati s Kariba” pravi je doživljaj, ali zbog plime i oseke ulazak je na vlastitu odgovornost.

 

 

(avaz)